Aktuelt

Onsdag 07. august

Første treningsonsdag etter en forhåpentligvis god sommerferie og hele 41 glade spillere på banen. 2 nye damer i dag som vi håper blir medlemmer etter hvert. I tillegg kom en som meldte seg inn, men det ble litt sent for å være med på dagens spill. Vi ønsker velkommen til Hans Petter Østvold.

Den 21. august skal vi til Gjøvik å spille mot dem. Påmeldingskjema gikk rundt i dag og påmelding kan gjøres også neste onsdag. Vi minner om innbetaling av kampavgift kr. 200 + en egenandel på 150 kr. hvis du vil være med bussen. Nå er det også nytt halvår og kontingenten for annet halvår, kr. 150,-,  skal også betales nå snart.

Vil gratulere til de som har hatt bursdag i sommerferien: Kai Jabjør, Terje Huseby, Gunn Henriksen og Eva Stakvik. En spesiell hilsen til Arild Slattum som ble 70 år 22.07. Det ble applaus

Denne uka har vi 3 flotte damer på bursdagslista: 8.08.  Sylva som hadde jubileum i fjor. Tove Enderud som har jubileum neste på den 9. august og Anne Lise Dahlstrøm som har jubileum i år den 10.08 Vi gratulerer

Så var det trøyene våre. 19.08 får jeg tilsendt 1stk. i hver størrelse. Tar de med til Gjøvik den 21. for prøving. Jeg kontakter de som ikke blir med til Gjøvik. Regner med å effektuere ny bestilling 26.08. etter ny korrekturlesing.

Det ble loddsalg i dag med over 2000 kr. i kass. Vi takker for innsatsen.

Det ble også delt ut premier i form av gavekort til vinnerne av sin klasse i første halvår. Gratulerer til de om mottok premie.

Bowlingavgiften har gått opp med kr. 1,- pr. serie.

Onsdag 19. juni

I dag hadde vi siste treningsonsdag før sommerferie. Det møtte 33 bowlere og to medlemmer kom og hygget seg sammen med oss som tilskuere. I år som i fjor, ble det norske jordbær og is til vaffel og kaffe i pausen. Dette spanderte klubben, noe som er populært og hermed etablert som en tradisjon.

 Vi starter opp igjen etter sommeren den 7. august og 21. august skal vi til Gjøvik å spille mot dem.

Kjegla sin sommertur ble gjennomførte med tur til Tønsberg 13.-14 juni. Stemningen var god og været var ikke verst det heller. Mye god mat og herlig latter og spøk. Bowling på Vallø i Tønsberg var veldig vellykket, med hyggelig betjening og deilig pizza. Vi spilte med handicap og vinnere ble ekteparet Langørgen. Vi gratulerer. Tror vi kan enes om at det ble en fin tur.Etter spilling på Valle Bowling Tønsberg

Den 12.juni spilt vi pluss/minus-spill. Høyest over eget snitt ble Hans Kristian Henriksen med hele 33,9 over. Nærmest på minussiden ble Ivar Bunes med 1,2 under eget snitt. Vinflaske til vinnerne ble utdelt på sommerturen.

Klasseinndelingen for høsten 2019 er nå på plass. Det gledelige er at ingen rykket ned, men mange rykket opp. Vi har spilt meget bra denne sesongen. Hurra for oss. Alle tall og klasser henger på korktavla i gangen på Bowling 1.

Lørdag 22. juni fyller Ragnhild Wethal år. Vi gratulerer.

Har vært innom Per Rotnebo med en blomst og hilsninger om god bedring fra oss alle. Per er i gang med behandling og ved godt mot. Håper vi snart ser ham på banen igjen.

Ny trøyer: Vi får helt nye trøyer. Jeg har sagt til leverandøren at vi ikke skal stresse med det nå, men at vi tar det uti august. De har ikke fått svar fra leverandør av selve trøya, annet en at de legger seg flate pga. størrelses-avviket og strukturen i stoffet. Trykkeriet trykker på nytt og vi skal bruke god tid nå på korrektur etc. før bestillingen går.

Som takk for en fin sommertur fikk jeg en god flaske Amarone fra klubben, noe jeg setter veldig stor pris på. Tusen takk J

Ønsker alle en god sommer, så ses vi i august.

———————————————–

Onsdag 12. juni

Det var 32 spillere på banen i dag. Dette var nest siste trening før sommerferie, den siste bli om en uke, 19. juni. Da blir det ordinær trening, men med jordbær og is til vaflene.

I dag var det +/- spill og halvårets siste mulighet for å bedre snittet sitt.

Torsdag 6. hadde vi kamp mot Kula og det gikk riktig bra. Våre damer tok en knepen seier med 0,6 p over Kula, mens herrene våre gikk 12,5 p over Kula. Snitt D+H slo vi Kula med 10 p.

Våre nye trøyer: Har hatt møte med leverandøren av trøyene våre. De skal hjelpe oss ut av dette og det vil bli nye trøyer etter ferien. Det må påregnes» litt mas» fra meg angående størrelser i løpet av sommeren. Først på Rebus Profil kontakte sine underleverandører så vi får kontroll på trøyestørrelsene.

Vi starter opp igjen etter sommeren den 7. august – og 21. august skal vi til Gjøvik å spille mot dem. Buss er bestilt og vi er klare.

Denne uka har vi to flotte jubilanter. Damenes alder får de røpe selv hvis vi vil, men 12. juni runder Vigdis Nordahl og 15. juni er det Berit Løvaas sin tur. Kan jo røpe at damen er født samme år.

I morgen, 13. juni, starter vår sommertur som går til Tønsberg, 46 glade bowler på tur. Været ser ikke topp ut, men vi er klar til å kose oss og ha det gøy. Vi får ta med klær etter forholdene. God tur til alle som blir med.

Etter trening i dag hadde ny matgruppe møte med meg. Dette er en veldig positiv gjeng damer. På eget initiativ tilbød de seg å lage en langpannekake eller kringle til hver kamp, i tillegg til smørbrødene. Flott gjort.

Onsdag 5. juni

Veldig hyggelig å være på bowlingen igjen,  det var en stund siden sist. Ferien er i gang og mange er på reise. Vi var kun 33 spillere i dag.

Må først få berømme Sylva, som har informert på mail, og resten av styret son har (som vanlig) gjort jobben i mitt fravær. Jeg ble også oppdatert på det meste under ferien.

Det er jo trist at det gikk som det gjorde med trøyene våre. Jeg fikk min nye først i dag og må si det er en del å klage på ja.Har dialog med leverandørene og kommer tilbake til dere med fremdriften  etter hvert. Nå er det snart sommerferie, men jeg tar tak i det så snart som mulig. Har tro på at vi skal få til noe. Jeg vil gjøre det som står i min makt for å få rette opp dette.

 

Sommerturen nærmer seg med stormskritt. 13. juni 1000 går bussen fra Bowling 1. Vil be bussjåføren (Irene) kjøre Gardemoveien og plukke opp ved gamle Folkets Hus (Gjestadtoppen) I tillegg kjører vi om Kløfta, plukker opp en på Skinnerudvegen og noen på Kløfta Stasjon.

Vi blir 48 deltagere, noe som er helt fantastisk. Hvis noen fikser bra vær så blir alle fornøyd. Fikk i dag mange bestillinger på retter som skal fortæres på turen. Regner med at jeg får flere i morgen og resten på mail eller telefon i løpet av pinsen.

I morgen er det kamp mot Kula og alle er vel skjerpet før kampen? Vi blir 59 spillere i morgen.

Onsdag den 12. 06, vil jeg gjerne ha et lite møte med den nye matgruppa. Vi tar dette umiddelbart etter trening, så sett av en liten time da. Denne gruppa starte og fungere etter sommerferien, og første hjemmekamp blir mot Strømmen 24. oktober.

Vi har et par spreke voksne karer som har bursdag i disse dager. Den 2.06 fylte Martin Hoff 89 år og Oddvar Gustavsen blir 85 til fredagen, den 7.06. Vi gratulerer så mye.

Vi hadde loddsalg igjen i dag og Øivind og Hans Kr. måtte jobbe for å finne vinnere. Lavt deltagerantall i dag gjorde at mange lodder ikke ble solgt og det måtte trekkes mange ganger, men vi er fornøyd med kjøpelysten deres.

Ønsker dere som skal spille i morgen lykke til og så gleder jeg meg til sommertur 13.-14. juni.

 

Onsdag 17. april.

31 bowlere møtte opp i finværet i dag. Mange har sikkert startet påsketuren allerede. I dag hadde vi en vanlig treningsdag.

Den 7. mai er neste kamp og da reiser vi til Gjøvik og spiller mot Lillehammer. 34 spillere deltar fra oss

Hurra! Matgruppe 2019-2020 er på plass. Den består av Karin Lindseth, Gunn Henriksen, Berit Langørgen, Kirsten Gravdal og Arild Slattum. Vi klappet for denne fine gjengen. Onsdag 12. juni tar vi et lite planleggingsmøte etter treningen. Påminnelse kommer på mail.

Den 20.april runder Øivind Lange utrolig nok 70 år. Vi gratulerer.

For sommerturen er på det meste på plass. Det er bestilt en Guidet tur til Slottsfjellet. Vi tar opp bestilling på bussen, så dette behøver dere ikke tenke på. Det er ingen forehåndsbetaling for turen. Restaurantene vi skal spise på har ikke sommermenyen klar ennå, så dette tar vi uka før turen går.

Våre nye klubbtrøyer er ferdig og blir hentet i dag. Regner med det blir fordeling til alle onsdag 24. april. PS. Husk innbetaling av egenandel kr. 100,-

Sylva informerte oss om sist ukes +/- Spill og to vinflasker ble utdelt. De gikk til Arild Slattum for høyest over eget snitt og til Oddvar Gustavsen for nærmest under eget snitt.

Da ønsker vi dere en riktig god påske.

Onsdag 10. april

I dag har vi spilt +/- spill og hatt loddsalg. Som vanlig har dere vær flinke til å kjøpe lodd. Takk for det

Den 7. mai er neste kamp og da reiser vi til Gjøvik og spiller mot Lillehammer. Sylva tar som vanlig imot påmeldinger. Dette må være klart onsdag i påskeuka.

Vi må få på plass en ny matgruppe som skal være fungerende fra etter sommerferien. Har allerede 4 navn og ønsker at 1 til melder seg så fort som mulig. Aller helst en mann! Vi er nesten dobbelt så mange menn som kvinner i klubben, så en eller annen må det vel være som kan smøre noen brødskiver 5 ganger på et år? Kom igjen nå karer J

Søndag 14. april har Widar Bråthen bursdag. Han var ikke tilstede, men vi gratulerer og klappet for deg allikevel.

Sommerturen til Tønsberg: Som sagt sist onsdag er vi usikker på hva som ønskes på sommerturen. 8-10 sa seg interessert i en guidet tur. Det vil derfor bli bestilt en guidet tur på 1,5 timer til blant annet Slottsfjellet. Påmeldingen tar vi på bussen til Tønsberg. NB. Max 25 stk.

Nye trøyer er på gang og vil bli delt ut over påske.

For noen kanskje siste bowling før påskeferie. Neste uke er jo den «stille uke», men vi er på plass som vanlig på onsdag.

God helg til dere alle

Onsdag 3. april

I dag hadde vi en helt vanlig treningsdag med 44 glade spillere på banen.Arild Slattum. 3.04.19

Den 7. mai er neste kamp. Da reiser vi til Gjøvik og spiller mot Lillehammer. Sylva tar som vanlig imot påmeldinger. Dette må være klart senest onsdag i påskeuka.

Vi må få på plass en ny matgruppe som skal være fungerende fra etter sommerferien. Har allerede 4 navn på lista og ønsker at 1 til melder seg før påske. PLEASE!Vær så snill å bli med.

Den 2. april hadde Tor Erik Clausen bursdag. Det ble både klemmer og gratulasjoner.

Sommerturen: Vi er litt usikker på hva folket ønsker at vi skal finne på under det vi har kalt «Blåtur» Vi ønsker at dere tenker over dette til onsdag 10. Da foretar vi håndsopprekning på følgende. Skal vi leie inn guide for 1,5 timers guidet tur på brygga eller «gamlebyen». Eller ønskes det frihet til å gå på eksekusjon helt alene?

Arild Slattum gjorde en kjempeserie på hele 263 p. på treningen. Se bilde. Flott jobba Arild.

God helg til dere alle og vel møtt neste onsdag, da er det +/- spill og loddsalg

Onsdag 27. mars

I det deilige vårværet vi hadde i går, kom det hele 46 spillere. Meget imponerende og hyggelig..

Torsdag 21. mars spilte vi mot Elverum på besøk til oss. Får å si det som det er så knuste vi dem med 22,5 p. De fikk 7 premier og vi 17.Som ikke det var nok så tok vi nesten alle premiene på loddsalget også. Ikke spesielt hyggelig verter.

Nordisk som går på Veitvet 10.-12. mai, har Sylva kontroll på, men meld fra om det er noe.

Minner igjen om sommerturen. Meld fra til Sylva eller meg hvis du vil være med på en artig tur. Husk at din samboer/ektefelle også er hjertelig velkommen til å være med. Vi er behjelpelig med å bestille hotell for de som ikke ønsker å gjøre det selv.

Onsdag 3. mars blir det ikke loddsalg. dette utsettes til 10. mars.

Den 7. mai er neste kamp og da reiser vi til Gjøvik og spiller mot Lillehammer. Sylva tar imot påmeldinger onsdag i påskeuka. Er du bortreist da så si fra må mail eller på de 2 onsdagstreningene som er før påske.

Vi må få på plass en ny matgruppe som skal være fungerende fra etter sommerferien. Siden det er jeg som er ansvarlig for matgruppa, vil jeg gjerne ha navnene på blokka før påske. Jeg vil bli i Hellas antagelig i 6-7 uker, og er antagelig ikke tilbake før til sommerturen. Vi trenger 5 frivillige snille og hyggelige matsmørere. Har allerede 3 som har meldt seg villige. Vær så snill å ta kontakt hvis du også kunne tenke deg å være med. Det er kun 2 hjemmekamper mellom sommerferien og jul. Det gis 200 kr. i kompensasjon pr. matlevering.

Navnet vårt en nå endret i Brønnøysundregistret til KJEGLA SENIORBOWLING.

Onsdag 20. mars

Nok en hyggelig dag på banen med 44 glade spillere i vårsola.

Siste onsdag spilte vi +/- Spill og 2 vinflasker fikk ny eier i dag. Berit Langørgen spilte hele 44 p. over eget snitt. Berit Jødahl traff snittet 100% med 0,0 i avvik. Det ble Beritène sin dag i dag. Plakat med alle resultatet henger på tavla.

I morgen, 21.03 kommer Elverum på besøk til oss. Det er 71.påmeldte her. I det siste har vi spilt veldig bra på konkurranser, så vi satser vel på det i morgen også?

Sylva har kontroll på Nordisk som går på Veitvet 10.-12. mai. Har dere spørsmål er det hun som har kontroll på dette.

Minner igjen om sommerturen vår 13.-14. juni. Meld fra til Sylva eller meg hvis du vil være med på en artig tur. Husk at din samboer/ektefelle også er hjertelig velkommen til å være med. Vi er behjelpelig med å bestille hotell for de som ikke ønsker å gjøre det selv. Har du bestilt rom selv må vi få beskjed om dette så det ikke blir dobbeltbooking.

Vi har 1 bursdager denne uka: 17. mars fylte Stuart Nimmon 76 år. Vi gratulerer.

Onsdag 13. mars

I dag spilte vi +/- spill og det vil vi gjøre hver måned fremover bortsett fra i november da det er klubbmesterskap. Da har vi alle muligheter for å gå opp eller ned i spilleklasse for de som er på vippen.

Vinterturneringen i Sandvika er historie, men vi hadde noen vinner der som fikk premien i form av gavekort på polet: 1 pl. Herrer klasse A. Jan Borgeteien kr. 200. 2. pl. Herrer A. Arild Slattum kr. 150. 2 pl. Damer C. Karin Huseby kr. 150

7. mars spilte vi mot Nestor, og det gjorde vi riktig bra. I 2018 vant vi over dem med 2 p. I år ble det 11 p. Vi gratulerer oss selv.

Torsdag 21. mars får vi besøk av Elverum og påmeldingen ble avsluttet i dag.

Invitasjonen til sommerturen er nå sendt ut. Det blir tur til Tønsberg 13.-14. juni.

Vi har 3 bursdager denne uka: 14. mars fyller Olav Sandbakken 75 år. Søndag er det Martin Gulla sin tur, men han er ikke 70 enda, men neste år…. Og i dag har Sissel Hansen bursdag. Hun var ikke tilsted men vi gratulerer så mye til alle.

————————————————

Onsdag 6. mars

Vi har nok en gang hatt en hyggelig dag på banen i dag. På alle 15 banene var det 3 spiller. Skulle vel bli 45 spillere det.

I går var det vinterturnering i Sandvika. På Vinterturneringen spilles 4 serier. Våre A-herrer tok 1. og 2. plassen. Gratulerer med flott resultat. Godt å ha dere med på laget karer.        Jan Borgeteien spilte 903 poeng tilsammen. Et snitt på hele 225,75. Og det holdt til 1. plass. Arild Slattum kom som en god nr. 2, med 772 poeng. Snitt 193. Dette holdt til 2. plass             I herrer klasse C ble det ikke ingen premie, men Olav Grønli fikk 615 poeng. Et snitt på 153 og en bra 4. plass.

En av våre damer tok også premie og det ble Karin Huseby med en 2. plass . Hun tok 597 poeng. Et snitt på 153. Vi gratulerer

 I morgen, 7. mars, er det kamp her hos oss mot Nestor fra Hamar, det er 78 påmeldte deltagere og det er nok ny rekord for oss. Lotterigruppa takker alle for et godt loddsalg i dag igjen.

 Torsdag 21. mars kommer Elverum på besøk til oss. Påmeldingslista legges ut onsdag 13. mars. Du kan også melde fra på mail eller telefon hvis du ikke kommer på trening onsdag 13.

 Det er ikke mindre enn 3 bursdager denne uka. I går, 5. mars hadde Karin Lindseth sin dag. 9. mars er det vår alles Per Rotnebo sin tur. Han er vårt eldste medlem fyller 93 år og er still going strong og slår stadig sine egne rekorder. Sist, men ikke minst, 10 mars fyller Bjørn Laumann år. Vi gratulerer alle med dagene.

Onsdag 20. februar

En helt vanlig treningsdag i dag med 43 spillere på banen.

Knut Kristiansen fikk sin pokal for 2. plassen mot Gjøvik 14.02

Sist onsdag hadde vi +/- spill.  Vinner av Pluss ble Per Rotnebo med over 30 poeng over sitt snitt. Han var ikke tilstede, men vinflasken venter. Vinner av Minus (nærmest sitt snitt -minus) Ble Øyvind Lange med 0,2 poeng under. Vi gratulerer.

Tirsdag 5. mars skal 14-15 av oss til Bærum for å spille Vinterturnering og vi ønsker lykke til

Neste vennskapskamp er 7. mars. Dette er også en hjemmekamp, da mot Nestor fra Hamar. Så her er det bare å trene på. Påmeldingen er i gang.

Neste onsdag blir det avholdt årsmøte umiddelbart etter treningen. Håper dere har anledning til å delta på det.

Onsdag 7. februar

Vi var 41 bowlere som trente på Jessheim! Skjønt trente å trente…..!?! Jan Borgeteien fikk et pinnefall på 650 på 3 serier!!! Gratulerer med ny KJEGLA-rekord! Den gamle ble grundig slått! Snitt ble 144,4, det høyeste vi har hatt på Jessheim i år

Til uken får vi besøk av Gjøvik med 32 bowlere, hvorav 11 A-bowlere, så vi trenger høye pinnefall da også!

 Vi sang bursdags sangen for vår unge bowlingvenn Hans Waldemar som fyller 88 år i dag! Det var som vanlig første onsdag i måneden loddsalg,  3 «gamle» bowlere vant vin flaskene!

Vi minnet om Gjøvik 14.02. (Valentins day27.2)  og om Vinterturneringen i Sandvika tirsdag 5.03. Minner om at bowlinghallen i Sandvika ligger like ved togstasjonen, så mange av oss tar toget; sosialt og lettvindt!

Onsdag 23. januar

onsdag 23.01
Onsdag 23. januar

I dag var det en helt ordinær treningsdag med 46 spillere på banen. Helt vanlig ble den dog ikke. Datasystemet lå nede på morgenen, så det ble manuell registrering av første og andre serie. Da fikk de systemet i gang igjen og alt var ved det gamle, heldigvis. En stor takk til de som tok ansvar og var sekretærerer for sin bane.

Er redd Martin Gulla fikk litt av en regnejobb etter trening for å sy det hele sammen. Dagens spill er ikke tellende, så det får være som det er.

 Vi minner om kampen mot Strømmen tirsdag førstkommende, 29. januar. Da starter vi å bowle 1030 så vær på plass kl.1000. Det er, som de fleste vet, parkering i parkeringshuset til Strømmen storsenter. Kjør opp i 4 etage, det er det enkleste. Senteret åpner først kl. 1000.

 Neste kamp er her hos oss 14. februar, da kommer Gjøvik på besøk og det er mulig å melde seg på også neste onsdag.

 Bursdag: Elvedina, vårt aller nyeste medlem, har bursdag 25. januar. Vi gratulerer.

 Tirsdag 15. og onsdag 16. januar

I går, tirsdag 15. Spilte vi kamp mot Kula fra Nes. Dette gjorde vi sammenlagt meget bra. Flere resultater finnes under fanen 2Kampresultater»

Damenes resultater ble:

Kjegla (13 damer)     > pinnefall    4920 > snitt  126,15.

Kula   (13 damer)     > pinnefall    4890 > snitt  125,38

Herrenes resultater ble:

Kjegla (25 herrer)     > pinnefall  11498 > snitt  153,50                                  

Kula    (16 herrer)     > pinnefall    6496 > snitt  130,87

Total damer/herrer:     

Kjegla  (38 personer) > pinnefall  16418 > snitt  144,01

Kula    ( 29 personer) > pinnefall  11386 > snitt  130,87

Godt jobba folkens.

Onsdag 16. januar tok kong vinter tak på Romerike. Vi kom litt sent i gang pga. dette, men vi ble da 35 spillende i dag også.

Vi avsluttet påmeldingen til Strømmen 29.01 i dag. Hvis dere har endringer til det som er avtalt så si fra.

Vi startet påmeldingen til vår hjemmekamp mot Gjøvik 14. februar. Mange skal ut å reise nå så vi må starte tidlig. Her er det mulig å melde seg på senere også.

 Ønsker dere alle en god uke og vel møtt neste onsdag.

Onsdag 9. januar

Takk for nok en hyggelig dag, med 49 glade bowlere på banen. På noen baner ble det fire spiller på i dag, men det må man akseptere av og til når vi er så mange. Vi er nå 61 betalende medlemmer, noe som er rekord for Kjegla.

Minner om kampen mot Kula tirsdag 15. januar hvor vi har 41 påmeldte. Det er Kula som er vertskap.  Påmelding til kampen mot Strømmen, på Strømmen, 29. januar også godt i gang

To damer, som begge sitter i styret, har fødselsdag i disse dager. Kari Sogn, vår kasserer har bursdag  11. og Kirsten Gravdal, vår sekretær, fyller år den 13. En dames alder skal ikke nevnes, men de er omtrent like unge og noen veldig flotte og hyggelige jenter. Vi gratulerer.

I dag ble alle loddene solgt ut og vi takker for godt salg.

Onsdag 2. januar 2019

Godt nytt år til dere alle. Takk for bowlingåret 2018. Mange gode minner har vi samlet. 43 glade spillere på banen i dag, det er hyggelig med godt oppmøte..

Det ble delt ut premier i form av gavekort til klassevinnere for 2018. Følgende medlemmer ble premiert:

Damer klasse E: Karin Lindseth: 126 p. Damer klass D: Berit Ingeborg Løvaas: 118,5 Damer klasse C: Ragnhild Wethal: 141 p. Ragnhild Hansen 139,4 p. Karin Huseby 139,3 Damer klasse B: Sylva Eide 140,1 p.

Herrer klasse E: Arne Erpestad 130,8 p.Herrer klasse D: Jan Erik Johannessen 145 p. Odd Huseby 139,5 p. Olav Langørgen 139. p. Herrer klasse C: Olav Sandbakken 159 p. Tor Erik Clausen 157,2 p. Odd Wethal 156,3 p. Herrer klasse B : Ivar Bunes 161 p. Widar Bråthen 151,9 p. Herrer klasse A : Jan Borgeteien 181,4 p. Øivind Lange 176 p.

Vi gratulerer med gode resultater.

  1. januar spiller vi kamp mot Kula og det er de som arrangerer. Påmeldingsliste er nå  sendt inn.
  2. januar spiller vi kamp mot Strømmen, på Strømmen. Her er det fortsatt muligheter til å melde seg på.

Minner om innbetaling av halvårskontingent 2019. Kr. 150 betales til vår konto.

For dere som er påmeldt kamp mot Kule eller Strømmen, innbetales kr. 200,- til samme kontonummer. Husk å merk innbetalingen med «Strømmen 29.02» og/eller «Kula 15.01»

—————————————

Onsdag 19. desember

Nok en artig dag på banen i dag. 47 glade spillere midt i julestria. Vi hadde servering av gløgg og pepperkaker, noe som var populært.

De som hadde tid og lyst, var med på en liten juletrekning etter trening.  Øyvind startet trekkemaskinen og den som hadde en sammenlagt poengsummen, på 3 serier,  nærmeste det tallet som kom opp, vant en julepremie. Dette har vi aldri prøvd før, men det gikk greit og var nå litt artig. Det ble delt ut 5 premier.

Vi har 2 bursdager i jula og selv om det er noen dager til så tar vi det nå.                              22.12. fyller Olav Langørgen år. 25.12 har Birger Kristoffersen bursdag. Vi gratulerer.

God jul og godt nytt år. Takk for et hyggelig bowling-år. Vi ses 2. januar.

Bowlingnisse

Onsdag 12. desember

Midt i julestria stilte 47 bowlere på trening i dag. Veldig gøy. Vi hadde en helt vanlig treningsdag i dag, bortsett fra at vi tok nytt gruppebilde. Øivind fra VIP-Transport kom og tok bilder. Vi håper dette blir bra

 Ukens bursdager: Odd Rønold blir 69 år 13.12 og Olav Grønli 66 den 15.12 Vi gratulerer.

 Minner om kamp mot Kula 15. januar. Det er ikke for sent å melde seg på.

 Siste trening blir onsdag 19. med juleavslutning. Da har vi en liten overraskelse og har funnet på noe som kan bli gøy. Håper dere holder ut til siste treningsdag.

 Til dere som ikke kommer neste onsdag sier jeg God Jul og godt nyttår. Vi ses forhåpentligvis igjen onsdag 2. januar.

Julebord 4. desember og trening 5. desember

Årets julebord er historie og det ble en vellykket kveld. Allikevel er det grunn for å stemme over om det er slik vi vil ha julebordene fremover.

Det ble delt ut premier til klubbmestrene i Kjegla. Dette ble i år:                                   Damer: 1. pl. Karin Lindseth. 2. pl. Ragnhild Wethal. 3. pl. Gunn Henrikssen

Herrer: 1. pl. Olav Langørgen. 2.pl. Jan Borgeteien. 3. pl. Hans Kr. Henriksen

Vi gratulerer.

Ny liste over klasseinndeling 2019 er klar og er hengt opp på tavla.

Bursdag: Arne Erpestad blir 78 år 7. desember. Vi gratulerer.

Det er bare 2 treninger igjen i år. 12. desember blir det antagelig fotografering, så husk klubbtrøyer på denne dagen.

Siste trening blir onsdag 19. med juleavslutning. Da har vi en liten overraskelse og har funnet på noe som kan bli gøy. Håper dere holder ut til siste treningsdag.

En flott adventstid ørskes dere alle.

Onsdag 28. november

Nok en hyggelig dag på bowlingen med 37 koselig og glade pensjonister. Torsdag 22. hadde vi en kamp mot Lillehammer noe vi taklet utmerket. Damene slo dem 143-139. Herrene 152-143,5 og sammenlagt vant vi 143 – 139. Vi klappet for oss selv. Olav Grønli fikk 4 pl. i klasse C., men var ikke tilstede på premieutdelingen og fikk sin pokal i dag.

 Ingen bursdager denne uka heller, men vi har til gjengjeld et julebord neste uke. Tirsdag 4. november kl. 17 er vi i gang på Bowlers. Det blir 47 deltagere, noe som er meget hyggelig. Vi håper noen har en god historie eller lignende på lur som de kam fremføre, slik at vi får skikkelig god julebordstemning.

Styret hadde et lite møte etter dagens trening. Takk for et godt møte.

 Ønsker alle en fantastisk førejulstid.

Torsdag 22 november.

Det ble fem avmeldinger på dagens kamp og vi endte med 56 deltagere. Det ble som vanlig en hyggelig dag sammen med koselige lillehamringer.

Vi tok godt for oss av premiebordet i dag. Resultatene legges ut på resultatsiden så fort jeg mottar disse.  Det ble solgt masse lodder og premiene ble fordelt bra mellom klubbene.

Som vanlig hadde matgruppa gjort en flott jobb og det ble rikelig med mat, spesielt siden det ble litt frafall. Vi takker for god mat og god kake. Takk til alle for at dere bidro til at dagen ble vellykket

Onsdag 21. november.

I dag hadde vi en helt ordinær treningsdag. Det må trenes litt før får vi besøk av Lillehammer i morgen 22. Dette blir siste kamp i 2018 og det er påmeldt 61 spillere.

Vi gratulerte Arve Enderud noe forsinket med 80-årsdagen 8. november. Undertegnede påtar seg all skyld for at dette ble avglemt på dagen. Har bedt om unnskyldning og fått tilgivelse.

Påmeldingen til julebordet går strålende. 45 påmeldte så langt. Dette gjør at vi vil få hele 2. etasje på Bowlers for oss selv. 1 uke gjenstår igjen før vi stopper påmeldingen, så det er bare hyggelig om vi blir ennå flere. Hyggelig at så mange vil bli med.

Spesielt hyggelig i dag var det at Magne Skjolde og Martin Hoff er tilbake etter å ha vært borte en god stund.

Onsdag 14. november

I går spiller vi klubbmesterskap. Hele 46 spillere stilte opp.

Sylva hadde som vanlig kontroll på utregninger og poeng. Daniel på Bowling 1, la inn våre handicap direkte i poengtavlene. Dette ble litt spesielt, men artig.                             Den observante så raskt hvem som vil bli Kjeglamester i 2018, men vi offentligjør ikke noe før på julebordet. De 3 beste i dame og herreklassen premieres.

Torsdag 22. november er det kamp mot Lillehammer her hos oss. 61 er påmeldt til sammen og du kan fremdeles melde deg på. Vi har gjort det godt på kamper i det siste og satser på seier nå også.

Påmeldingen til julebordet fortsetter frem til onsdag 28. Det er nå 39 påmeldte i tillegg til 2 som vil melde seg på neste onsdag.                                                                                        Veldig hyggelig men vi håper ennå flere vil bli med oss på julebord.

Sylva delte ut terminlister for 2019. Plan for spilledager og kamper i 2019.

———————————————-

Onsdag 7. november

Takk for nok en hyggelig bowlingdag med 36 spillere på banen.IMG_6113

Den 22. november har vi kamp mot Lillehammer her hos oss. Spillestart kl. 1000. Påmelding er fremdeles mulig for de som ikke er påmeldt ennå.

Jeg hadde hyggelig besøk av turneringslederen fra Veitvet sist uke. Han beklager, men sykdom har forhindret ham fra å komme personlig med premiene fra Østlandsmesterskapet.  Premieutdelingen tok vi selv i dag.

  1. plass til Jan Borgeteien med 716 p i klasse A. herrer. Pokal er levert.
  2. plass til Sylva Eide med 614 p. i klass B Damer. Pokalen ligger på lager.
  3. pl. til Arild Slattum med 764 poeng i klasse A Herrer. Pokal er levert

I tillegg tok Arild Slattum 3. plassen sammenlagt av alle klasser og kjønn. Medalje er levert og vi gratulerer.

Sist uke startet vi påmeldingen til årets julebord 4. desember på Bowlers, Jessheim. Vi er nå 30 påmeldte og håper ennå flere vil være med. Send meg gjerne en mail, eller ring. De neste 3 onsdagene kan du også melde deg på under trening. Påmeldingsfristen er onsdag 28. november.

Novembers eneste «bursdagsbarn» er Berit Langørgen som fyller år 10.11. Vi gratulerer

Tradisjonen tro hadde vi loddsalg i dag, første onsdag i måneden, salget gikk strykende som vanlig. Tusen takk for bidraget.

Det ble også delt ut premier etter +/- spillet sist onsdag.                                                         Den som kom høyest over sitt snitt ble Roy-Aasmund Jarsve med 35,7 p over snittet. Nærmest sitt snitt fikk Øivind Lange med 0,6 p under eget snitt.

Vi gratulerer og premiene er overlevert.

Onsdag 31.10

Nok en treningsdag er over med hele 47 spillere på banen. Vi spilte +/- spill i dag og avventer resultatet fra Sylva.31.10.18

 Siden det er Halloween i dag, håpet vi på noen skremmende gode resultater, men det eneste som var skremmende var dårlig vedlikeholdte og tørre baner. Dette skyltes defekt maskin for renhold og oljing av banene. Selv om det ble noe misnøye, vil resultatene stå. Mange bowlet nær sitt eget snitt og noen også bedre.

 25. oktober hadde vi kamp mot Strømmen her og det gikk veldig bra. Våre damer fikk 129,8 poeng mot Strømmens 122,4 Gutta våre fikk 149,3 mot Strømmens 143,3. Sammenlagt slo vi dem med 6,9 poeng. Gratulerer til dere som var med.

 Påmeldingen til hjemmekampen mot Lillehammer 22.11 har startet. Fremdeles muligheter for å bli med.

 Vi startet påmeldingen til årets julebord i dag. Vedlagt ligger invitasjon og meny. Klubben vil sponse en vesentlig del av julebordet også i år. Hvor mye kan vi ikke si før vi vet hvor mange som kommer.

 Påmelding kan gjøres på E-post, eller på onsdager på trening til og med 28. november.

Vi fikk tatt noen gruppebilder til bruk på tavla i resepsjonen. Greit å reklamere for oss selv

 Ønsker dere alle en fin uke.

 Onsdag 24.10

Kun vanlig trening i dag. Hele 44 spillere på banen, det er bra.

 Resultatet fra Østlandsmesterskapet har endelig kommet. Vi gratulerer spesielt Arild Slattum med tredjeplassen sammenlagt, og som beste  i Herrer A-klassen med 764 poeng. Jan Borgeteien med 4.-plass i samme klasse med 716 poeng. Sylva Eide ble vår beste dame med en 2.-plass i damer klasse med 614 poeng.

 I morgen 25. oktober er det kamp mot Strømmen her hos oss. Lykke til for dere som stiller her. Vi går selvsagt for seier.

 Dag Wangen Østby fyller 68 år fredag 26.10. Vi gratulerer.

 Neste onsdag, 31. oktober, er det +/- spill og muligheter for å rette opp resultatene for de som trenger det.

Onsdag 17. oktober

I dag er det mulig vi satte rekord i antall bowlere på en vanlig trening. Hele 49 spillere deltok, veldig bra.Medlemslista for 2.-halvår 2018 tror vi er komplett nå. Vi har mistet noen og fått noen ny, så vi er fortsatt 55 betalende medlemmer. Hjertelig velkommen til de nye.

Vi hadde 14 medlemmer på Østlandsmesterskapet 16.10. De gjorde det jevnt ganske godt, men vi har ikke mottatt resultatliste ennå.

25. oktober kommer spillere fra Strømmen hit til oss. Vi har gjort det godt på de siste kampene og håper det beste denne gangen også. Tvi Tvi til dere som stiller opp.

Vi hadde to bursdager i dag Anne Grethe Voll 17.10 og Toralv Normann fylte den 15.10. Vi gratulerer.

Den 31.10 legges påmeldingsliste til julebordet 4. desember ut. Tusen takk til dere som har meldt fra på E-post, men vi må ha det på papir med menyvalg. Påmeldingsfrist blir 28. november. Det blir ingen forhåndsbetaling i år, men ber om at påmeldingen ses på som bindende.

Minner også om +/- spill 31.10. Her kan resultater rettes opp.

Ønsker dere alle en fantastisk høst.

Onsdag 10. oktober

I går, 10. oktober, var det ordinær treningsdag. Vi var 38 spillere totalt. En hyggelig dag som vanlig.         7. oktober fylte Roy Jarsve 77 år og 10. hadde Reidun Nordgren bursdag. Det ble sunget og klappes som seg hør og bør.

Tirsdag 16. oktober skal 13 spillerefra Kjegla spille Østlandsmesterskap på Veitvet. Vi ønsker lykke til der.

Torsdag 25 oktober er det kamp mot Strømmen her hos oss. Vi starter som vanlig å spille kl. 1000. Vår eminente matgruppe sørger for serveringen som vanlig.Påmeldingsfristen går ut i morgen 12. oktober

Ønsker alle en fantastisk trivelig bowlinghøst i det nydelige været vi har om dagen.

Onsdag 29. august.

I dag var det 33 medlemmer med på trening. Som vanlig en hyggelig dag på banen.Vi spilte noe som heter +/- Spill. Litt usikker på om jeg er så god på å forklare dette (Vår eminente turneleder Sylva er på ferie), men dagens resultat regnes i forhold til eget snitt, pluss og minus.Vi fikk et nytt medlem i dag. Gunn Helen Henriksen, hun er gift med vår nestleder Hans Kristian og vi ønsker henne velkommen i klubben.

Kommende kamper:  19. september er det kamp mot Elverum, på Elverum. Påmeldingsliste er lagt ut og det er mulig å melde seg på frem til 15. september.

27. september er det kamp mot Nestor på Hamar. Påmeldingsliste er lagt ut og det er mulig å melde seg på frem til 18. september.

Vi er også invitert to Østlandsmesterskap på Veitvet16. og 17. oktober. Påmeldingsliste henger på tavla på bowlingen. Ønsker du mer informasjon så snakk med Sylva når hun er tilbake fra ferie.

Datoen for julebordet er satt til 4. desember kl. 1700 til senest kl. 2300. I år blir det på Bowlers på Jessheim. Invitasjon og påmeldingsliste kommer senere, men sett av datoen.

Redaktøren av denne siden tar ferie fra 2. september i et ukjent antall uker fremover. Er plutselig tilbake.

Ønsker alle en god høst med masse hyggelig bowling.

Onsdag 22. august

Denne onsdagen ble det ikke ordinær trening, men kamp mot Gjøvik, på Gjøvik Bowlingbane. Vi var 33 spillere som konkurrerte. 29 var med bussen, mens 3 kjørte selv. Vi kjørte med VIP-Transport, noe vi er veldig fornøyd med. Vår eminente sjåfør, Irene, leverte varene. Det er ikke hvem som helst som parkerer en svær buss ved bowlinghallen på Gjøvik!

Gjøvik 22.08.18 (2)
Spillere 22.08.18 Gjøvik

Som vanlig hadde vi en hyggelig dag med positive og artige bowlere fra Oppland.

Sluttsummene foreligger ikke i skrivende stund, men vi fikk med oss 12 av premiene, noe som nok er godt under halvparten. Godt vi stadig har noe å strekke oss etter. Det var herrene som berget oss denne gangen også. Flott innsats av alle. Resultatene legges ut når de kommer fra Gjøvik.

 På hjemveien stoppet vi på Hadeland Gjestegård, noe som var en veldig positiv opplevelse. God og rimelig mat samt rask og god service.

 Vi startet 0800 og var tilbake 1800. Selv om værgudene ikke var med oss, hadde vi atter en fin bowlingdag.

 Onsdag om 1 uke, 29. august, blir det +/- spill. Da er det mulig å rette opp eventuelle dårlige resultater, eller rive ned noen gode.

Bursdager denne uka: 23.08: Villy Rolid. 24.08. Kirsten Larssen. 26.08 Gunnar Larssen. Vi gratulerer.

 Vi har fått 4 nye medlemmer 2.-halvår, så nå er vi 59 i klubben, forutsatt at vi ikke også mister noen. Hadde vært artig å nå 60 medlemmer.

 Håper vi ses neste onsdag.

Onsdag 15. august

Jeg var dessverre forhindret fra å delta i dag, men Sylva gjør som vanlig en god jobb sammen med resten av styret. Det var 40 bowlere tilsted på trening, men 4 av de måtte av diverse årsaker bare se på. Håper «årsakene» retter seg. Vi ønsker god bedring til de som trenger det.

Det var ingen «bursdagsbarn» denne uka, bortsett fra undertegnede som endelig bli «ekte pensjonist» 18. august. Hurra, honnørbillett på buss og tog.                                         Det ble avholdt vinlotteri og vi takker for alle bidrag..

Det er påmeldt 35 bowlere til kampen mot Gjøvik 22.08. Startkontingent kr. 200 + 150 for bussen. Kr. 350 betales inn til vår konto for dere som er påmeldt.

Siden sist har vi fått hele 2 nye A-spiller med på laget. Arild Slattum og Jan Tore Borgeteien. De blir med til Gjøvik og kommer nok til å ta oss til nye høyder.

I tillegg trener vi godt alle mann. Ivar Bunes spilte 568 p. på trening og er virkelig i støtet om dagen.

Prisøkning. Eieren av Bowling 1 informerte om prisøkning som vil gjelde fra 22. august: 1 serie øker fra kr. 35,- til kr. 37,- (3 serier fra 105,- til 111,-)                                               Prisen for kaffe/vaffel øker fra kr. 30,- til kr 35,-.

Månedskortet forblir uendret kr. 750,-. Betaler du månedskort og skal på reise en uke eller to, kan du stoppe månedskortet mens du er borte. Gi beskjed til Daniel.

Onsdag 29. blir det +/- spill. Her er det muligheter til å forbedre eget snitt.

Onsdag 8. august

Nok en hyggelig treningsdag med flotte folk, første trening etter sommeren. Forferdelig varmt, men vi holdt ut. 40 spillere på banen i dag. Sylva fyller 70 år i dag og vi sang for henne og for Tove Enderud. Magne Skjolde og Inger-Lise Dahlstrøm har også bursdag denne uka, men var ikke tilstede.

Ny klasseinndeling for 2. halvår henger på tavla i gangen.

Vinlotteriet er utsatt til 15. august.

22.august spiller vi mot Gjøvik, på Gjøvik. Bussen henter på bowlingen 0800. Påmeldingen er i gang.

Det ble delt ut gavekort til de som fikk høyest snitt i sin klasse 1. halvår.

DAMER: Klasse A- Sissel Hansen 144,24 poeng

Klasse BKarin Huseby 138,49 poeng

Klasse C- 1. pl. Sylva Eide 145,04.. 2. plass Kirsten Gravdal 137,49 poeng

Klasse D- 1. plass Reidun Nordgren 132,35 poeng. 2. plass Berit Jødahl 130,51 poeng

Klasse E- 1. plass Berit Løvaas 119,79 poeng. 2. plass Vigdis Nordahl 115,26 poeng

HERRER

Klasse A– Martin Gulla 167,99 poeng

Klasse B- 1. plass Øivind Lange 173,29. 2. plass Walter Lunde 166,97 poeng

Klasse C- 1. plass Ivar Bunes 165,22 poeng. 2. plass Widar Bråthen 159,25 poeng. 3. plass Dag Wangen Østby 155,91

Klasse D- 1. plass Villy Rolid 148,74 poeng. 2. plass Knut Tore Hansen 142, 84 poeng.         3. plass Jan-Erik Johannessen 137,92 poeng

Klass E- 1. plass Terje Frogner 134,84 poeng. 2. plass Trygve Hansen 132,63 poeng

Da ses vi for nye utfordringer og gleder 15. august.