Aktuelt

Onsdag 7. november

Takk for nok en hyggelig bowlingdag med 36 spillere på banen.IMG_6113

Den 22. november har vi kamp mot Lillehammer her hos oss. Spillestart kl. 1000. Påmelding er fremdeles mulig for de som ikke er påmeldt ennå.

Jeg hadde hyggelig besøk av turneringslederen fra Veitvet sist uke. Han beklager, men sykdom har forhindret ham fra å komme personlig med premiene fra Østlandsmesterskapet.  Premieutdelingen tok vi selv i dag.

  1. plass til Jan Borgeteien med 716 p i klasse A. herrer. Pokal er levert.
  2. plass til Sylva Eide med 614 p. i klass B Damer. Pokalen ligger på lager.
  3. pl. til Arild Slattum med 764 poeng i klasse A Herrer. Pokal er levert

I tillegg tok Arild Slattum 3. plassen sammenlagt av alle klasser og kjønn. Medalje er levert og vi gratulerer.

Sist uke startet vi påmeldingen til årets julebord 4. desember på Bowlers, Jessheim. Vi er nå 30 påmeldte og håper ennå flere vil være med. Send meg gjerne en mail, eller ring. De neste 3 onsdagene kan du også melde deg på under trening. Påmeldingsfristen er onsdag 28. november.

Novembers eneste «bursdagsbarn» er Berit Langørgen som fyller år 10.11. Vi gratulerer

Tradisjonen tro hadde vi loddsalg i dag, første onsdag i måneden, salget gikk strykende som vanlig. Tusen takk for bidraget.

Det ble også delt ut premier etter +/- spillet sist onsdag.                                                         Den som kom høyest over sitt snitt ble Roy-Aasmund Jarsve med 35,7 p over snittet. Nærmest sitt snitt fikk Øivind Lange med 0,6 p under eget snitt.

Vi gratulerer og premiene er overlevert.

 

Onsdag 31.10

Nok en treningsdag er over med hele 47 spillere på banen. Vi spilte +/- spill i dag og avventer resultatet fra Sylva.31.10.18

 Siden det er Halloween i dag, håpet vi på noen skremmende gode resultater, men det eneste som var skremmende var dårlig vedlikeholdte og tørre baner. Dette skyltes defekt maskin for renhold og oljing av banene. Selv om det ble noe misnøye, vil resultatene stå. Mange bowlet nær sitt eget snitt og noen også bedre.

 25. oktober hadde vi kamp mot Strømmen her og det gikk veldig bra. Våre damer fikk 129,8 poeng mot Strømmens 122,4 Gutta våre fikk 149,3 mot Strømmens 143,3. Sammenlagt slo vi dem med 6,9 poeng. Gratulerer til dere som var med.

 Påmeldingen til hjemmekampen mot Lillehammer 22.11 har startet. Fremdeles muligheter for å bli med.

 Vi startet påmeldingen til årets julebord i dag. Vedlagt ligger invitasjon og meny. Klubben vil sponse en vesentlig del av julebordet også i år. Hvor mye kan vi ikke si før vi vet hvor mange som kommer.

 Påmelding kan gjøres på E-post, eller på onsdager på trening til og med 28. november.

Vi fikk tatt noen gruppebilder til bruk på tavla i resepsjonen. Greit å reklamere for oss selv

 Ønsker dere alle en fin uke.

 Onsdag 24.10

Kun vanlig trening i dag. Hele 44 spillere på banen, det er bra.

 Resultatet fra Østlandsmesterskapet har endelig kommet. Vi gratulerer spesielt Arild Slattum med tredjeplassen sammenlagt, og som beste  i Herrer A-klassen med 764 poeng. Jan Borgeteien med 4.-plass i samme klasse med 716 poeng. Sylva Eide ble vår beste dame med en 2.-plass i damer klasse med 614 poeng.

 I morgen 25. oktober er det kamp mot Strømmen her hos oss. Lykke til for dere som stiller her. Vi går selvsagt for seier.

 Dag Wangen Østby fyller 68 år fredag 26.10. Vi gratulerer.

 Neste onsdag, 31. oktober, er det +/- spill og muligheter for å rette opp resultatene for de som trenger det.

Onsdag 17. oktober

I dag er det mulig vi satte rekord i antall bowlere på en vanlig trening. Hele 49 spillere deltok, veldig bra.Medlemslista for 2.-halvår 2018 tror vi er komplett nå. Vi har mistet noen og fått noen ny, så vi er fortsatt 55 betalende medlemmer. Hjertelig velkommen til de nye.

Vi hadde 14 medlemmer på Østlandsmesterskapet 16.10. De gjorde det jevnt ganske godt, men vi har ikke mottatt resultatliste ennå.

25. oktober kommer spillere fra Strømmen hit til oss. Vi har gjort det godt på de siste kampene og håper det beste denne gangen også. Tvi Tvi til dere som stiller opp.

Vi hadde to bursdager i dag Anne Grethe Voll 17.10 og Toralv Normann fylte den 15.10. Vi gratulerer.

Den 31.10 legges påmeldingsliste til julebordet 4. desember ut. Tusen takk til dere som har meldt fra på E-post, men vi må ha det på papir med menyvalg. Påmeldingsfrist blir 28. november. Det blir ingen forhåndsbetaling i år, men ber om at påmeldingen ses på som bindende.

Minner også om +/- spill 31.10. Her kan resultater rettes opp.

Ønsker dere alle en fantastisk høst.

Onsdag 10. oktober

I går, 10. oktober, var det ordinær treningsdag. Vi var 38 spillere totalt. En hyggelig dag som vanlig.         7. oktober fylte Roy Jarsve 77 år og 10. hadde Reidun Nordgren bursdag. Det ble sunget og klappes som seg hør og bør.

Tirsdag 16. oktober skal 13 spillerefra Kjegla spille Østlandsmesterskap på Veitvet. Vi ønsker lykke til der.

Torsdag 25 oktober er det kamp mot Strømmen her hos oss. Vi starter som vanlig å spille kl. 1000. Vår eminente matgruppe sørger for serveringen som vanlig.Påmeldingsfristen går ut i morgen 12. oktober

Ønsker alle en fantastisk trivelig bowlinghøst i det nydelige været vi har om dagen.

Onsdag 29. august.

I dag var det 33 medlemmer med på trening. Som vanlig en hyggelig dag på banen.Vi spilte noe som heter +/- Spill. Litt usikker på om jeg er så god på å forklare dette (Vår eminente turneleder Sylva er på ferie), men dagens resultat regnes i forhold til eget snitt, pluss og minus.Vi fikk et nytt medlem i dag. Gunn Helen Henriksen, hun er gift med vår nestleder Hans Kristian og vi ønsker henne velkommen i klubben.

Kommende kamper:  19. september er det kamp mot Elverum, på Elverum. Påmeldingsliste er lagt ut og det er mulig å melde seg på frem til 15. september.

27. september er det kamp mot Nestor på Hamar. Påmeldingsliste er lagt ut og det er mulig å melde seg på frem til 18. september.

Vi er også invitert to Østlandsmesterskap på Veitvet16. og 17. oktober. Påmeldingsliste henger på tavla på bowlingen. Ønsker du mer informasjon så snakk med Sylva når hun er tilbake fra ferie.

Datoen for julebordet er satt til 4. desember kl. 1700 til senest kl. 2300. I år blir det på Bowlers på Jessheim. Invitasjon og påmeldingsliste kommer senere, men sett av datoen.

Redaktøren av denne siden tar ferie fra 2. september i et ukjent antall uker fremover. Er plutselig tilbake.

Ønsker alle en god høst med masse hyggelig bowling.

Onsdag 22. august

Denne onsdagen ble det ikke ordinær trening, men kamp mot Gjøvik, på Gjøvik Bowlingbane. Vi var 33 spillere som konkurrerte. 29 var med bussen, mens 3 kjørte selv. Vi kjørte med VIP-Transport, noe vi er veldig fornøyd med. Vår eminente sjåfør, Irene, leverte varene. Det er ikke hvem som helst som parkerer en svær buss ved bowlinghallen på Gjøvik!

 

Gjøvik 22.08.18 (2)
Spillere 22.08.18 Gjøvik

Som vanlig hadde vi en hyggelig dag med positive og artige bowlere fra Oppland.

Sluttsummene foreligger ikke i skrivende stund, men vi fikk med oss 12 av premiene, noe som nok er godt under halvparten. Godt vi stadig har noe å strekke oss etter. Det var herrene som berget oss denne gangen også. Flott innsats av alle. Resultatene legges ut når de kommer fra Gjøvik.

 På hjemveien stoppet vi på Hadeland Gjestegård, noe som var en veldig positiv opplevelse. God og rimelig mat samt rask og god service.

 Vi startet 0800 og var tilbake 1800. Selv om værgudene ikke var med oss, hadde vi atter en fin bowlingdag.

 Onsdag om 1 uke, 29. august, blir det +/- spill. Da er det mulig å rette opp eventuelle dårlige resultater, eller rive ned noen gode.

Bursdager denne uka: 23.08: Villy Rolid. 24.08. Kirsten Larssen. 26.08 Gunnar Larssen. Vi gratulerer.

 Vi har fått 4 nye medlemmer 2.-halvår, så nå er vi 59 i klubben, forutsatt at vi ikke også mister noen. Hadde vært artig å nå 60 medlemmer.

 Håper vi ses neste onsdag.

Onsdag 15. august

Jeg var dessverre forhindret fra å delta i dag, men Sylva gjør som vanlig en god jobb sammen med resten av styret. Det var 40 bowlere tilsted på trening, men 4 av de måtte av diverse årsaker bare se på. Håper «årsakene» retter seg. Vi ønsker god bedring til de som trenger det.

Det var ingen «bursdagsbarn» denne uka, bortsett fra undertegnede som endelig bli «ekte pensjonist» 18. august. Hurra, honnørbillett på buss og tog.                                         Det ble avholdt vinlotteri og vi takker for alle bidrag..

Det er påmeldt 35 bowlere til kampen mot Gjøvik 22.08. Startkontingent kr. 200 + 150 for bussen. Kr. 350 betales inn til vår konto for dere som er påmeldt.

Siden sist har vi fått hele 2 nye A-spiller med på laget. Arild Slattum og Jan Tore Borgeteien. De blir med til Gjøvik og kommer nok til å ta oss til nye høyder.

I tillegg trener vi godt alle mann. Ivar Bunes spilte 568 p. på trening og er virkelig i støtet om dagen.

Prisøkning. Eieren av Bowling 1 informerte om prisøkning som vil gjelde fra 22. august: 1 serie øker fra kr. 35,- til kr. 37,- (3 serier fra 105,- til 111,-)                                               Prisen for kaffe/vaffel øker fra kr. 30,- til kr 35,-.

Månedskortet forblir uendret kr. 750,-. Betaler du månedskort og skal på reise en uke eller to, kan du stoppe månedskortet mens du er borte. Gi beskjed til Daniel.

Onsdag 29. blir det +/- spill. Her er det muligheter til å forbedre eget snitt.

 

Onsdag 8. august

Nok en hyggelig treningsdag med flotte folk, første trening etter sommeren. Forferdelig varmt, men vi holdt ut. 40 spillere på banen i dag. Sylva fyller 70 år i dag og vi sang for henne og for Tove Enderud. Magne Skjolde og Inger-Lise Dahlstrøm har også bursdag denne uka, men var ikke tilstede.

Ny klasseinndeling for 2. halvår henger på tavla i gangen.

Vinlotteriet er utsatt til 15. august.

22.august spiller vi mot Gjøvik, på Gjøvik. Bussen henter på bowlingen 0800. Påmeldingen er i gang.

Det ble delt ut gavekort til de som fikk høyest snitt i sin klasse 1. halvår.

DAMER: Klasse A- Sissel Hansen 144,24 poeng

Klasse BKarin Huseby 138,49 poeng

Klasse C- 1. pl. Sylva Eide 145,04.. 2. plass Kirsten Gravdal 137,49 poeng

Klasse D- 1. plass Reidun Nordgren 132,35 poeng. 2. plass Berit Jødahl 130,51 poeng

Klasse E- 1. plass Berit Løvaas 119,79 poeng. 2. plass Vigdis Nordahl 115,26 poeng

HERRER

Klasse A– Martin Gulla 167,99 poeng

Klasse B- 1. plass Øivind Lange 173,29. 2. plass Walter Lunde 166,97 poeng

Klasse C- 1. plass Ivar Bunes 165,22 poeng. 2. plass Widar Bråthen 159,25 poeng. 3. plass Dag Wangen Østby 155,91

Klasse D- 1. plass Villy Rolid 148,74 poeng. 2. plass Knut Tore Hansen 142, 84 poeng.         3. plass Jan-Erik Johannessen 137,92 poeng

Klass E- 1. plass Terje Frogner 134,84 poeng. 2. plass Trygve Hansen 132,63 poeng

Da ses vi for nye utfordringer og gleder 15. august.