Aktuelt

Stegfinale onsdag 1. desember.Resultat stegfinale

Vi var 38 spillere på banen som spilte Stegfinale for første gang. Snittet ble bra med 142,9. Fullstendig resultat henger på tavla i gangen og ligger vedlagt. Dette var en turnering, der alle hadde like muligheter da vi spilte med handicap.

Hele seansen tok ca. 3,5 time og en del medlemmer gikk dessverre før vi var ferdig, men de som ble igjen fikk god pizza og en flaske brus. De første tre seriene ble betalt av den enkelte spiller, mens selve stegfinalen ble dekket av klubben. Premieutdeling ble det umiddelbart etter at spillet var ferdig.

Damer. 1. premie Berit Jødahl. 2. premie Elvedina Koric og 3. premie Margrethe Bråthen. og 4. plass Sylva M. Eide

Herrer. 1 premie Jan Borgeteien. 2. premie Arild Slattum. 3. premie Terje Frogner.4. pl. Hans Kr. Henriksen

Ny liste over bowlingdager for 2022 er sendt, trenger du en utskrift så meld fra.

Vi minner om julebordet, der det nå er nå 37 påmeldte. Det er fremdeles mulig å melde seg på. Har du meldt deg på, men ikke kan allikevel, så si fra, hvis ikke må vi betale for maten til den som uteblirSiste mulighet for endring er mandag 6.12 kl. 1200 til undertegnede.

Den 8. desember er det +/-spill og møte i ny matgruppe.

Onsdag 15. desember blir det juleavslutning med gløgg og pepperkaker i tillegg til vanlig trening.

————————————–

Onsdag 24. november 

Gruppebilde

I dag var vi 39 spillere på banen og 3 som bare var tilskuere. Det ble ikke de helt store tallene i dag. Snitt på 137,9. Vi sparer oss til vi skal spille mot Hamar. Hittil i år har vi tatt hjem seieren på alle kamper vi har spilt, så nå må vi ta den siste også. Så stå på!!

I pausen ble det fotografering for nytt profilbilde på hjemmesiden. Terje Viken tok på seg oppdraget og resultatet ser veldig bra ut. Bildet oppdateres snart.

Neste onsdag, 1. desember skal vi prøve «Stegfinale» OBS: Vi begynner å spille kl. 10.00 denne dagen og dørene åpnes 0930. Dette er en turnering, der alle har like muligheter da vi spiller med handicap. De første tre seriene betales av den enkelte spiller, men selve stegfinalen dekkes av klubben. Klubben spanderer pizza på alle denne dagen. Premiering umiddelbart etter spillet er ferdig.

Torsdag 2. desember skal vi til Hamar og spille kamp mot Nestor. Påmelding er nå avsluttet. Husk betaling. Kr. 200 for spill og 150 i egenandel for bussen. 34 er påmeldt til å konkurrere i tillegg har vi med 2 supportere. NB! Bussen går kl. 0830 fra Bowling1. Vi satser på å kjøre om Sør-Odalen på vei hjem og stoppe for middag på Sanngrunn.

Vi minner om påmelding til julebordet 8. desember. Det nå er nå 35 påmeldte og fremdeles mulig å melde seg på.

På styremøtet i dag, ble det diskutert om vi fra 1.1.2022 skal starte treningene våre kl. 10.00 i stede for 11.00. Det blir avstemming 8. desember.

Vi har en jubilant på fredag, 26.november blir Liv Rønold 70 år. Vi gratulerer.

Onsdag 17. november

I dag var vi 43 spillere på banen. Vi spilte Kjeglamesterskap og vinnerne premieres på julebordet. Hans Kristian ønsket velkommen i Berits fravær

Dessverre har en av våre medlemmer fått Kovid-19, men siden vi alle er dobbeltvaksinert, skal vi ikke foreta oss noe annet enn en å holde smittevernreglene og observere egen helse. Ved mistanke skal du teste deg. Bruk gjerne munnbind hvis du selv ønsker det, men det er ikke påbudt.

Vi minner om fotografering til nytt profilbilde 24.11. Fint om flest mulig har på klubbtrøya denne dagen. Fotograferingen vil vi gjøre i pausen etter 2. serier. Vi har noen gamle kjære medlemmer som kommer litt sent denne dagen, og vi vil jo ha flest mulig med.

Onsdag 1. desember skal vi prøve noe nytt, nemlig «Stegfinale» OBS: Vi begynner å spille kl. 1000 denne dagen (dørene åpnes 0930). Dette er en turnering, der alle har like muligheter da vi spiller med handicap. De fire beste i hver klasse, damer og herrer, går til en stegfinale der 4.plass spiller mot 3.plass i en serie. Vinnerne i begge klasser spiller deretter en serie mot de som ble nr. to osv. til vi står igjen med to finalespillere. Siste steget spilles i to serier mens vi andre er tilskuere og heiagjeng. Det er også HC i selve stegfinalen.

Klubben spanderer pizza på alle denne dagen. Premiering umiddelbart etter spillet er ferdig.

Den 2. desember skal vi til Hamar og spille kamp mot Nestor. Påmeldingen er i gang. Husk betaling. Kr. 200 for spill og 150 i egenandel for bussen.

Vi minner om påmelding til julebordet, der det nå er nå 35 påmeldte.

I morgen, 18.november er Egil Vavik 76 år. Vi gratulerer.

Vi har fått 2 nye medlemmer og det er nå 65 glade bowlere i klubben.

Onsdag 10. november

Takk for nok en hyggelig dag med 45 glade bowlere på banen. Det var varslet fotografering i dag, men som noen av dere sikkert har fått med dere, er dette utsatt til onsdag 24.11. Vi må jo ha Sylva og Gunnar med på bildet.

I morgen, torsdag 11, kommer Lillehammer hit. Vi er 52 påmeldte. 21 damer og 31 herrer. Vi starter å spille kl. 1000 presis, så vær tidlig ute. Husk kr. 200 i startkontingent hvis du ikke allerede har betalt. Pizza er bestilt.

Neste onsdag, 17.11, er det Kjeglamesterskap. Det spilles da som vanlig med HC. Vinnerne premieres på julebordet 8. desember.

Minner om påmelding til julebord på Kaffedilla 8. desember. Invitasjonen er sendt ut på E-post. Påmeldingslista lå også ute i dag, og vi er nå 33 påmeldte.

Av bursdager denne uken har vi to: Mandag 8. november ble Arve Enderud 83 år. Den 9. november ble Birger Årseth 61 år. Birger trener ivrig som du ser Birger, har du 22 år til å trene på før du er like gammel som Arve. Vi gratulerer.

Sist onsdag fikk vi 2 nye medlemmer. Det er Lars Sørli som kommer fra Lillehammer, han er nå bosatt på Jessheim og har spilt tidligere. Roger Edwarts (opprinnelig engelskmann) er nybegynner. Roger er på Lanzarote, men Lars er her å trener for kamp mot sin gamle klubb. Velkommen skal dere være. Trøyer er bestilt.

Det kom også ei ny dame og prøvespilte med oss i dag. Håper hun melder seg inn. Vi trenger flere damer. Ønsker alle ei fin uke og lykke til i kampen mot Lillehammer i morgen til de som har meldt seg på..

Onsdag 27. oktober

Nok en hyggelig onsdag med trening er unnagjort. I dag var vi igjen 49 spillere på banen.

Sist onsdag var det +/- spill. Vinner på plussiden ble Toralv Normann med 26,4 over snitt. På minussiden kom Sylva M. Eide nærmes med 0,6 under eget snitt. Vinflaskene ble godt mottatt Resultat for alle henger på tavla i gangen.

I morgen, torsdag 28. oktober, kommer Strømmen hit til oss for å spille kamp. Vi er 55.  påmeldte til sammen. Neste vennskapskampskamp er også en hjemmekamp, det er allerede 11. november. Da kommer Lillehammer hit og det tas fortsatt imot påmeldinger.

Onsdag 8. desember er det julebord på Kaffedilla. Invitasjonen sendes ut på E-post i dag.  Påmelding til meg på E-post bsjodahl@online.no eller telefon 971 11 005 når som helst. Neste onsdag er jeg ikke til stede, men legger ut påmeldingsliste her onsdag 10.11.

Vår Facebook-side er nå oppe å går. Vi er der 42 medlemmer på siden. Dette er en lukket gruppe og bare medlemmer ser det som står der. Oppfordrer alle fil å bruke den aktivt. Det er også en artig app du kan laste ned hvis du er interessert. Her kan du se egne og andres innsats på banen. Den heter «Lanetalk» og kan lastes ned i App Store.

NB! 10. november er det ikke +/- spill selv om det står så på terminlista. Det er derimot Klubbmesterskap 17. november.

Ønsker alle en fin uke og lykke til mot Strømmen i morgen.

Onsdag 20. oktoberElverum

Etter en lang og god ferie er det hyggelig å være tilbake.  I dag spilte vi +/- spill . 49 spillere møtte opp så det ble fire baner med 4 spillere på, men dette gikk greit. Viktig at de som spiller på banen ved siden av viker, så de med fire på banen kan komme foran, slik at de ikke blir hengende for langt etter i tid.

Sist onsdag var det kamp mot Elverum. Mye dårlig spilling til tross, så vant vi knepet sammenlagt. Resultat er sendt ut på mail og lagt ut på hjemmesiden vår. På Elverum fikk vi hjemmelaget mat, deilige snitter. Jeg, og flere med meg, synes det er litt flaut at vi ikke kan få dette til i vår klubb, med 63 medlemmer. Sylva og jeg er villig til å bidra og ber om andre frivillige til å være med i matgruppa i 2022.  Vi er begge en del ute og reiser, så vi trenger noen til å steppe inn for oss når vi er borte. Håper på god respons på innspillet. Terje Viken har allerede meldt seg på matgruppa som forhåpentligvis starter opp over nyttår.

Torsdag om en uke, 28.10, kommer Strømmen hit for å spille kamp. Sylva tok opp påmeldinger i dag.

Neste gang det er hjemmekamp er 11.11. Da kommer Lillehammer hit. Påmeldinger til denne kampen ble også gjort i dag.

Hvis du ikke har satt av onsdag kveld 8. desember så husk å gjør det. Da er det julebord på Kaffedilla igjen.

Jeg hadde sett feil på bursdagslista og utropte Egil Vavik til ukens bursdagsbarn, men det er først neste måned.

Denne uka er det ingen bursdager, men forrige uke, da vi ikke hadde ordinær trening, hadde vi to. 13.10. Hans Petter Østvold 86 år og 15.10. Toralv Normann 75 år. Vi gratulerer i ettertid.

Vi oppfordret alle som har pokaler, ervervet på bowlingkamper, som de ikke ønsker å spare på: Ta de med til oss, de resirkuleres og gjenbruker jo viktig.

Onsdag 8. september

I dag var det en ganske vanlig treningsdag, men med +/- spill. 40 spillere på banen. Sist onsdag var det forsinket klubbmesterskap for 2020. Det ble spilt med Handicap. Sylva foretok premieutdelingen i dag. Her er resultatet.

Damer. 1 plass og Kjeglamester: Elvedina Kori`c med 208,6 i snitt. 2. plass Margarethe Bråthen med 195,2 i snitt. 3. plass. Karin Lindseth med 191,4 i snitt

Herrer 1. plass og Kjeglamester: Arild Slattum med 214,2 i snitt. 2. plass Knut Kristiansen med 211,7 i snitt. 3. plass Jan Borgeteien med 205,8 i snitt.

Om 1 uker, 16. september, spiller vi kamp mot Gjøvik og de kommer til oss. Det vil bli servert pizza denne gangen.. Husk kr. 200 i startkontingent for de som er påmeldt.

Av bursdager denne uken har vi 2: Den 9.09.  Utrolig, men sant. Knut Tore Hansen fyller 80 år Den 12. 09 Jan Erik Johannessen 76 år.

Vi gratulerer.

Undertegnede tar ferie en måned, men håper å være tilbake til bortekampen mot Elverum 13. oktober. Ønsker dere alle en god høst.

 Onsdag 1. september

Takk for nok en hyggelig dag på banen. I dag var vi 42 spillere. Sommeren over og vi på starter høstmåneden i dag. Håper det blir en fin og sykdomsfri periode fremover  nå.

Det var loddsalg i dag og vi har nå vipps for de som ikke har kontanter. Nummeret er: 704655. Brukes kun til loddsalg Vi er i nå 62 betalende medlemmer og ønsker vårt nyest medlem, Liv Bråthen hjertelig velkommen. Trøye er levert.

I dag var det klubbmesterskap for 2020, sent, men godt. Årets klubbmesterskap kommer 17. november.

Om 2 uker, 16. september, spiller vi mot Gjøvik. De kommer til oss og det vil bli servert pizza og kaffe til alle. For de som melder seg på; husk kr. 200 i startkontingent.

Av bursdager har vi denne uken har vi 3 personer: 2.09. Gunnar Eide 76. 3.09.  Walter Lunde 75 år. 5. september Knut Kristiansen 77 år. Vi gratulerer.

I dag var det gratis kaffe og vafler i anledning Klubbmesterskapet.

Onsdag 8. desember blir det julebord på Kaffedill som de to foregående år. Sett av dato, invitasjon kommer etter hvert.

Sylva orienterte om Klubbmesterskapet og handicap-systemet før alle gjorde sitt beste på banen.

Takk for en hyggelig dag, med ønske om en god uke.

18. August 

Takk for et kjapt og greit årsmøte og en hyggelig treningsdag med +/-spill. I går spilte vi mot Kula og vi slo de med glans.

Vi er i nå 60 betalende medlemmer med en gjennomsnittsalder på 75 år. 22 er kvinner og 38 menn. Kun 8 er ikke på FB. Det er veldig bra.

Har en hilsen fra Berit og Olav Langørgen. De takker for seg etter 18 år med bowling.

Styremøte har besluttet at de som har betalt full årskontingent for 2021, slipper å betale for 2022. Dette fordi det har blitt veldig få treningsdager i år. Neste uke er både Sylva og jeg borte, men dere klarer dere sikkert utmerket uten oss.

Onsdag 1. september er det Klubbmesterskap for 2020.

På siste styremøte ble det besluttet å legge ned matgruppa for resten av året. Det arbeides med å finne alternative løsninger for bespisning på de tre hjemmekampene vi har igjen Hva vi gjør i 2022 må vi komme tilbake til. Det arbeides også med å få busstransport til kampen mot Elverum 13.10 og mot Nestor (Hamar) 2. desember.

Kjegla har nå møtt den nye tid og skaffet Vipps. Dette skal kun brukes til lodd salg, i alle fall foreløpig. Kontingent og spilleavgift gjøres på bank som før.

Vi fikk et nytt medlem i dag. Hun heter Liv Bråthen og er en habil bowler, som plasseres i klasse B. Hjertelig velkommen skal hun være. Av bursdager har vi denne uken bare en, men det er til gjengjeld et jubileum. Undertegnede passerer 70 år og ble feiret med både sang og vafler i dag.

NB: Knut Kristiansen har en fin kule til salgs for kr. 500. Er du interessert, kan den prøves onsdag om en uke.

———————

11. august

Det var så hyggelig å kunne møtes igjen og se så mange friske og raske bowlere. Det var 40 spillere på banen og 2 medlemmer på besøk, som ikke spilt. En topp dag.

Det er 10 måneder siden sist vi var sammen og mye har skjedd, både av gleder og sorg. Vi gratulerer alle som har hatt bursdager og jubileer i perioden, ingen nevnt, ingen glemt. Her i Kjegla Seniorbowling skjer det mye nå i høst. Allerede tirsdag 17. august spiller vi kamp mot Kula. Påmelding ble foretatt i dag, husk innbetaling av kr. 200 for de som skal konkurrere.

NB! Den 18. august, er det pluss/minus-spill , men før det vil vi gjennomføre årsmøte. Dørene åpnes kl. 0900, så tar vi et «årsmøte light» før vi spiller Vi har prøvd å gjennomføre årsmøte tidligere, men pandemien har stoppet oss. Alle har fått årsmøtepapirene tidligere. Finner du de ikke og gjerne vil ha de, send meg en E-post så får du de på mail.

Onsdag 1.09 vil det spilles klubbmesterskap for 2020. Dette fikk vi ikke gjort som planlagt 11. november 2020. Premiene har vi, så vi tar dette klubbmesterskapet nå.

Den 17. november i å blir det klubbmesterskap for 2021 som planlagt.

Økonomien er god og klubben spanderte vaffel og kaffe på denne første treningsdag. Det vil vi også gjøre 18.08 når vi har årsmøte.

Klassevinnerne for 2020 ble premiert.

DAMER:

DB: Huseby, Karin Louise 149,9 poeng

DC: 1. Koric, Elvedina 144,0 poeng. 2. Wethal, Ragnhild Astrid 139,9. 3. Enderud, Tove Lillian 138,8

DD: 1. Sogn, Kari 124,1. 2. Dahlstrøm, Inger-Lise 121,4. 3. Rønold, Liv Jorun 107,5

HERRER:

HA: 1. Borgeteien, Jan Tore 184,6.

HB: 1.  Gulla, Martin 170,2.  2. Huseby, Terje Justin 166,4.  3. Bunes, Ivar 165,1

HC: 1. Wethal, Odd 162,7. 2. Sandbakken, Olav 160,7. 3. Johannessen, Jan Erik 147,8

HD: 1. Eide, Gunnar 142,6. 2. Hansen, Knut Tore 141,2. 3. Normann, Toralv 135,7

HE: 1. Lund, Willy 132,4. 2. Åseth, Birger 123,2

Januar 2021

Vi har ikke kunnet spille siden november 2020. Bowling1 er fortsatt stengt, men vil åpne når lokale smittevernregler i Ullensaker tillater dette. Vi vil da vurdere om det er trygt for oss å spille, kanskje med  tilpassede regler og tiltak.

Årsmøte: Vi har planer om å gjennomføre årsmøte 17. februar. Lokalene på Bowlinghallen er for små så vi leier lokaler på Lykke bo til formålet. Under forutsetning av at Ullensaker kommune tillater dette, vil vi starte årsmøtet kl. 1300.

Hvis det ikke lar seg gjennomføre, må vi avvente til kommunen gir klarsignal for møter med mer enn 10 personer igjen.

Vi gjennomførte et medlemsmøte på E-post i begynnelsen av november, her ble det vedtatt at medlemskontingenten ikke lenger deles i to, men innbetales i sin helhet med kr. 300 i starten av året.

Det ble også bestemt at det er greit å legge ut kampresultater og lignende offentlig på nettsiden. Du finner nå en oversikt over hvilken klasse du spiller i og hvilket snitt du har, her på siden. Dette ligger under en egen fane «Klasse og snitt».

Onsdag 4. november 2020

Det er en merkelig tid vi lever i og vi i Kjegla tilpasser oss det beste vi kan. Takk for en fin bowlingdag på tross av at vi måtte dele oss. Vi var 20 på pulje en og 19 på andre pulje i dag. Snittet ble lavt med 138 p.

Delingen av medlemmene i to puljer, fungerte bra, men erfaring etter dag 1 er at vi beregnet litt dårlig tid mellom gruppene. Derfor vil starttidspunktet for gruppe 2 heretter bli kl. 1200 med oppmøte 1150. Alternative er å stenge ned til over nyttår og det håper vi å unngå. Har en tro på at det er viktig for oss alle å komme ut av og til sammen med gode venner. Hvis myndighetene ber oss stenge, har vi ingen valg. Takk til Sylva som har gjort en kjempejobb med tilrettelegging.

Ullensaker kommune har kommet med nye retningslinjer for smittehåndtering som gjøres gjeldende fra fredag 06.11. Disse må tolkes av oss i styret og følges . Mandag sender vi ut en e-post til alle, om det blir fortsatt trening på onsdagene fremover og eventuelt hvilke regler som gjelder angående smittevern. .

Styret hadde planlagt medlemsmøte her onsdag 4. november, men det utgår under trening, men tas på E-post.

Vi hadde gleden av å ønske Ingfrid Haddeland velkommen som nytt medlem hos oss i dag. Hun er en god venninne av undertegnede og har endelig blitt pensjonist og gammel nok til å bli medlem hos oss. Av bursdager denne uka har vi Arve Enderud 8. november og Birger Årseth 9. november. Vi gratulerer.

I dag var det loddsalg og Hans Kristian og Sylva foretok trekningen i 2. pulje. De som vant en flaske vin var: Oddvar Gustavsen, Sissel Hansen, Karin Huseby og Hans Kristian Henriksen. Alle fra 1. pulje

Førstkommende onsdag, 11.november er det Klubbmesterskap. Dette spilles som vanlig med handicap. Det trengs ikke påmelding nå, Sylva har kontroll på hvem som kommer hvis dere er flinke til å sende beskjed til henne. Gruppe 1 starter kl. 1200 med oppmøte 1150.  Gruppe 2 starter å spille kl. 1000.  2 Premiering skjer på julebordet.

Husk: Du sender melding til Sylva hvis:

  1. Du var med siste bowlingdato, men kommer ikke i morgen
  2. Du var ikke med siste bowlingdato, men, kommer i morgen

Det vil si: Var du på trening i dag og skal også neste onsdag behøver du ikke si noe, men er du her i dag og ikke kommer den 11. må du si fra. Dette gjelder hver uke fremover! Den 19. november er det «kamp mot Lillehammer». Der er det heller ikke påmelding nå, men husk å betale inn kr. 200 hvis du vil være med. Merk innbetalingen. «Kamp Lillehammer 19.11»

Stegfinalen som vi skulle hatt den 18. oktober, må dessverre utsettes. Ideen og responsen var så god så dette skal vi få til, men antagelig ikke før neste år. Premiene er innkjøpt og alle detaljer på plass.

Julebordet 9. desember henger i en tynn tråd, men vi avventer tiltakene fra myndigheten før vi bestemmer oss.

Ønsker alle en hyggelig og smittefri uke.

Onsdag 21. oktober

I dag var vi 50 spillere på banen pluss to som var med som supportere. Ingen er syke og ingen reiser til Syden lenger, så da blir det slik.

Sist uke hadde vi +/- spill og resultater fra dette tok Sylva. Beste på minussiden ble Margrethe Bråthen med – 0,7 poeng og på plussiden ble det Willy Lund med hele + 36,3 poeng over eget snitt. Vin er delt ut.

Vi fikk igjen besøk av Mr. Ray som underholdt oss før spillstart. Hyggelig er det med fin musikk og det høres ut til at de fleste liker dette.

I morgen, torsdag 22. oktober er det «kamp» mot Strømmen og vi starter som på en vanlig onsdag kl. 1100. 43 medlemmer er påmeldt.

Vi bedret snittet i dag til 142,4.  Beste dame ble Elvedina Koric  med 487 og en besteserie på 192. Beste herre ble Arild Slattum med 638 og besteserie på 235. Trygve Hansen hadde en fantastisk dag med en 234-serie, så han sikret seg 225-trøya i dag. Vi gratulerer

Styret har planlagt medlemsmøte her onsdag 4. november, starter vi som vanlig kl. 1100 og tar møtet etter to serier. Styret har et par saker på agendaen som vi gjerne vil diskuter med dere før årets slutt.  Har du noe du vil vi skal lufte på et medlemsmøte så send meg gjerne en e-post eller ring meg.

I år ble det ingen sommertur og vi har «penger på bok». Derfor tenker vi å lage til noe (forhåpentligvis) artig 18. november. Det blir en klubbkonkurranse hvor vi spiller med handicap og har en avsluttende stegfinale. Klubben spanderer pizza og en drikke pr. medlem denne dagen og vi må derfor ha påmelding. Påmeldingsfrist 4. november. Invitasjon med forklaring er sendt på mail.  Påmeldingsliste blir lagt ut så skriv dere på eller send meg en E-post.

Det ble igjen henvist til alle om å ta hensyn til de som spiller med 4 på banen. Slipp disse frem så går spillet rasker.

Ønsker alle som skal spille lykke til på kampdagen i morgen.

Onsdag 14. oktober

Da var vi igjen vært så heldige å få besøk av Mr. Ray som underholdt oss litt før spillstart. Sønnen Sebastian tok seg tid til en sang også, noe vi setter veldig stor pris på. Tusen takk for at dere stiller opp. Vi håpet på at god musikk skulle hjelpe på resultatene som sist, men er usikker på om dett Sebastinan og Mr. Raygikk så bra.

Vi var 51 spillere på banen i dag og med en bane som ikke fungerte, ble det fire på ganske mange baner, men dette fungerer greit.

I dag var det +/- spill og vi avventer resultatene neste onsdag.

I går, 13. oktober hadde Hans Petter Østvold bursdag, i morgen er det Toralv Normann sin tur. 17. har Anne Grethe Voll sin dag. Vi gratulerer.

PRESISERING: Torsdag 22. oktober er det «kamp»  mot Strømmen. Onsdag 21. oktober er det vanlig trening. Undertegnede har tidligere blandet disse datoene og beklager dette.

Det ble henstilt til de som bowler ved siden av en bane det er seks spillere på, om å ta hensyn og slippe disse frem. På den måten går spillet hurtigere. Vi minner også om gentlemansreglen om at spilleren til høyre for deg har forkjørsrett og en skal ikke gå ut på banen før nabospilleren har kastet.

Takk for nok en hyggelig treningsdag.

Onsdag 7. oktober

50 spillere på banen og seks baner med fire spillere på. Dette har nok kommet for å bli og det går da også veldig greit.

Det hadde ingen levende musikk i går, kanskje var det en medvirkende årsak til et dårligere snitt? I dag ble det bare 138,5, mot 142,5 sist uke. Men vi hadde som vanlig en hyggelig dag.

Beste dame ble Karin Huseby med 496, og hun hadde også beste enkelt serie på 190!Beste herre ble Martin Gulla med 570!

Flere herrer hadde serier på mer enn 200, men, Stuart Nimmons’s 211 er den høyeste!

Det ble loddsalg igjen og vi takker for at dere kjøper bra med lodder. Dette er en viktig inntektskilde for klubben vår.

Roy Aasmund Jarsve hadde bursdag i går, og neste år blir det jubileum.

Neste onsdag, 14. oktober. er +/- spill igjen. Den 22. oktober skulle vi ha spilt mot Strømmen. I stede gjør vi som vanlig i denne vanskelige tiden, vi spiller hjemme, men «kampen» blir tellende for eget snitt. Det er allerede 41 påmeldte.

Onsdag 30 september

I dag fikk vi en liten overraskelse da vi kom: Sebastian, som jobber for Bowling 1, er som noen kanskje kjenner til, sønn av Mr. Ray. Artisten som har spilt rundt omkring, fjernt og nært i nesten 30 år. Sebastian opptrer gjerne sammen med sin far. De spilte og sang for oss i ca. 30 min. før vi startet å spille. Vi takke for innslaget som var meget hyggelig. De er hjertelig velkommen tilbake.

 Sist onsdag var det +/- spill og premiering tok Sylva seg av. Nærmest snittet sitt kom Sissel Hansen med 0,28 p. under sitt snitt. ? ble Kari Sogn som bowlet hele 30 p. over sitt snitt. Begge fikk en god flake rødvin.

I dag var vi 41 bowlere – det ble mange gode resultat, med et snitt på 145,2; skyldes kanskje musikk og sang?

Beste dame ble Elvedina Kori`c  med 489, og hun hadde også beste enkelt serie på 178!           Beste herre ble Øivind Lange med 559!

Flere herrer bowlet høyere enn 500, og hadde serier på mer enn 200, men, Olav Sandbakken’s 222 er den høyeste!

Det neste som skjer i klubben vår, bortsett fra ordinær, trening, er neste +/- spill 14. oktober.

Vi kan  ønske velkommen til to nye medlemmer: Det er Kåre Åsheim, som er helt ny hos oss. Og Jan Erik Larsen, som har vært medlem hos oss før. Velkommen tilbake. Begge disse gutta er B-spillere. Hjertelig velkommen til dere.

Forrige onsdag,  23.10, satte vi ny rekord i antall spillere med 52. Det gikk veldig fint når vi bare bruker hue.

Onsdag 5. august

Etter 22 ukers opphold var det så hyggelig å møtes igjen. Hele 42 spillere på banen i dag. Vi satser nå på at pandemien er så pass under kontroll nå at det er trygt å trene igjen. Skulle det endre seg så er vi lette å snu.

Husk de enkle smittereglene: 1 meter imellom spillerne. Ingen «hi five» eller håndtrykk. Vask og spriting av hender- og bruk hue.

Banefordeling: Sylva fordelte banene slik at slektninger og samboere kom på samme bane. Vi rullerer vil banene fremover, slik at de som var på bane 15 i dag spiller på bane 1 neste onsdag. Alle forrykkes en bane opp. Det vil si at du nå spiller med de samme hver gang. Dette fungerte bra så vi har troen på systemet. Var du ikke på 1. trening vil Sylva tildele plass til deg når du kommer. Kortstokken utgår av smittehensyn.

Hver bane utnevner en sekretær, som får en kulepenn. Disse pluss resultatlistene blir samlet inn av Sylva og pennene spritvaskes før neste trening.

Vi har hatt noen medlemmer som har hatt jubileum siden vi såes sist. Tar bare runde tall og gratulerer til:

To 70 åring. Martin Gulla 17. mars. Og Ragnhild Wethal 22. juni. To 75-åringer. Sissel Hansen 13.03.Aud Lilleengen 25.04.

To 80 åringer. Eva Stakvik 29.07 og Tove Enderud som jubilerer 9. august.

To 90 åringer Martin Hoff 2. juni og Ragnar Lerengen 24. juli.

Disse ble behørig klappet for.

Sylva har bursdag 8. august og vi gratulerer.

Vaffel, syltetøy og kaffe var i dag klubbens regning . Ingen brunost på grunn av smittefare. Bowling 1 setter ut håndsprit og  engangshansker som benyttes etter behov.

Egil har trykt opp info hefter, og lagd pinnefallark for klubben så det er bare å forsyne seg av disse.

Snittberegning:  Alle gjeldende resultat fra hele 2020 (minus 1, ref. Reglementet) teller v/beregning av snitt for 2021. Det snitte den enkelte hadde 1. januar 2020 vil være gjeldene ut året.

Kontingenten blir som før, kr. 150,- pr halvår, og forfall er august og januar

Kamper, borte og hjemme: Vi avlyser all reising og tar ikke imot besøk i 2020, men vi følger Årsplanleggeren, fra i dag 5. aug. og t o m 16. des., hvis fremtiden blir som vi håper.

Alle kamper, med unntak av Bærum og Østlandske, arrangeres som om «det er alvor»: med påmelding, innbetaling av spilleavgift på Kr. 200. Det blir premiering av 1/3 i hver klasse, og gratis kaffe og vaffel. Vi utveksler kampresultatene m/klubber som er interessert – foreløpig vet vi bare om Gjøvik! Premiene blir Gavekort fra Bowling1, kr. 200, 150 og 100

Loddsalg: Vi starter med Basarbøker 02.09., mot eksakte penger; ingen veksling – alternativt,  Vipps til Kari. Håndtering av kontanter og loddpinner er ikke forenlig med smitteværnet.

Nordisk mesterskap for pensjonister blir arrangert i Aalborg 6. – 8. mai 2021 hvis pandemien er under kontroll til da.

————————————————

Onsdag 11. mars

I stede for en hyggelig treningsdag ble det i all hast gjennomført et styremøte med følgende vedtak: På grunn av det aggressive Korona-viruset vil følgende endringer gjelde fra og med onsdag 11. mars 2020:

All organisert trening innstilles inntil videre

Kommende kamp mot Elverum hos oss, 26.03, avlyses.

Kampene mot Nes pensjonistbowling Kula 21. april, Bortekampen mot Lillehammer 5. mai og hjemmekampen mot Nestor fra Hamar 28. mai, vil fortløpende bli vurdert og medlemmene vil bli informert.

Nordisk i Aalborg, Danmark 30.04-02.05 avlyses.

Planlegging av sommerturen legges på is inntil videre.

Det er selvfølgelig opp til den enkelte om vedkommende vil trene på banen, men på onsdager vil nå vanlig åpningstid gjelde. Dørene åpnes kl. 1200.

Vi håper på forståelse for denne avgjørelsen som er tatt av hensyn til våre medlemmer.

Så til litt hyggelige saker: Denne uka har vi hele 4 bursdager: 9. mars var vårt eldste medlem, Per Rotnebo 94 år. Håper vi ser ham på banen snart igjen. Den 10. mars hadde Bjørn Laumann sin dag , 22 år yngre. (72) 13. mars jubilerer Sissel Hansen (75) og 14. blir Olav Sandbakken 76.

Det er uvisst når neste treningsdag bli. Vi håper viruset snar brenner ut.

—————————

Onsdag 4. mars

Vi var 49 spillere på banen i dag. Vi har  fått to nye medlem. Det er  Terje Viken, 64 år fra Borgen og Trond Pettersen fra Råholt. Hjertelig velkommen skal dere være.

Jeg vil igjen takke for et godt årsmøte. Takk til Øivind Lange og Kirsten Gravdal for deres innsats i styret og velkommen til Karin Huseby og Terje Frogner som tar over.

Den 27. februar var en del av oss i Sandvika og spilte mot Bærum. Et fint anlegg, men mye var forskjellig fra hva vi er vant til. De fleste av oss brukte nok en hel serie på å lese banen.

Det ble spilt 4 serier og vårt snitt ble ganske bra med 146,6. Når det er sagt så tapte vi 3 av 3 mulige (damer, herrer og sammenlagt)

Vi fikk nå allikevel 2. premie i Herrer klasse-A v/Jan Borgetein: 789, han og Arild Slattum knivet lenge, men Arild fikk en fin 4 plass.

Martin Gulla fikk 4 pl. I klasse B.

I Klasse C fikk Olav Sanbakken 1. pl. Med Odd Wethal på 3.

Damer klasse B fikk Karin Huseby en flott 2. pl.

I Klasse C tok Elvedina 1. plassen, med Ragnhild Wethal på 3. pl.

Om 2 uker, den 18. mars er det igjen +/-spill.

Minner om kampen mot Elverum her hos oss 26.03. Påmelding er fremdeles mulig.

Denne uka har vi en bursdag og det er Karin Lindseth den 5. mars.Vi gratulerer.

Nordisk: Mange er urolig for utenlandsturer i disse korona-tider og det forstår vi godt. Det er avklart med VIP Transport at vi kan vente til 18. mars med å bestemme oss, så vi kommer tilbake til saken om 2 uker. Det påløper ingen kostnader hverken for det enkelte medlem eller for klubben før om ca. 3-4 uker.

————————————————————-

Onsdag 26. februar

I dag var er det en helt vanlig treningsdag, med årsmøte etterpå. 48 spillere på banen.Vi måtte starte tidlig i dag på grunn av årsmøtet, men det ikke så greit. Alle møtte opp, blide og klar for trening.

Klubben spanderte kaffe og vaffel på alle i dag,  og det ble også servert kringle under møtet.gruppebilde 1 2018

I morgen skal vi reise til Sandvika og bowle mot Bærum Seniorbowling. Vi er invitert til prøvekamp mot dem, og 8. oktober kommer de til oss. Mulig de blir en av våre faste vennskapsklubb.

Nordisk til Ålborg er godt i rute, selv om det skal innrømmes for lite sjekk av fasilitetene i pristilbudet fra VIP, fra oss i ledelsen, håper vi dette ordner seg til det beste for alle.  Sylva har kontroll og sjekker alle eventualiteter.

I dag har Ivar Bunes bursdag. Denne dyktige bowleren fyller i dag 79 år.

Søndag 1. mars fyller vår nestleder Hans Kristian Henriksen 72 og vi gratulerer begge.

Ikke alle fremmøtte var med på årsmøtet, men noen kom kun til møtet, så ca. 51 medlemmer deltok på årsmøtet. Det kommer eget referat derfra. Det største møterommet på Bowling en var stappfullt. Neste år må det vurderes om vi må flytte årsmøtet til et annet sted.

Leder takke alle i styret for en godt og hyggelig år. Og vi i styret takke alle for en hyggelig dag og et godt møte.

Onsdag 19. februar

Det var hele 51 spillere på banen i dag, noe som er ny rekord. Treningen ble avviklet på en god måte. Det har skjedd mye her på den måneden jeg har vært borte, men Sylva, og resten av styret, har som vanlig gjort en utmerket jobb i mitt fravær.

Via Kai fikk vi hyggelige hilsninger fra Per Rotnebo. Han er ved godt mot og vi håper å ha ham tilbake på banen snart.

11.02 gikk innkallingen til årsmøtet ut. Dette er førstkommende onsdag, 26. februar, og vi håper riktig mange deltar.Vær oppmerksom på at det ikke sendes ut papirer til møte, men kun på E-post. Styret hadde forberedende møte før årsmøtet og vi er klare.

Valgkomiteen er ikke helt i mål ennå og jeg ber dere innstendig om å vurdere å bli med i styret vårt. Det er en fin gjeng og ikke mye tid går med til dette arbeidet. Det er kun 1 liten time etter treningen 5-6 ganger i året og litt dugnad på kampene. Og lange ferieturer er ingen hindring, bare se på meg.

Den 13.02 var det kamp mot Gjøvik her, og de banket oss skikkelig. Selv om vi tok 16 av 14 premier, så ble vi for svake denne gangen. Her er det bare å trene på.

Torsdag 27.2 skal vi til Bærum og spille prøvekamp mot dem i Sandvika. Vi bruker tog eller privatbiler. Vi er delt inn i 2 puljer. Den første starter 1030 og den andre 1300. Tog for 1. pulje 0907 og for andre pulje 1137. Hvem som spiller hvor har Sylva oversikt over. Påmeldingsfristen gikk ut i dag og de som skal spille vet hvilken gruppe de skal spille i. Startavgift 200 kr. betales inn på vår konto. Det spilles 4 serier.

Ser at det er stor interesse for Nordisk i Aalborg og det er bra. Jeg kan dessverre ikke være med selv i år, men dette blir et topp tur. Sylva har stålkontroll på deltagerlister etc. Minner om betalingsfrist 1. april.

Det er ingen bursdager denne uka, men vi har fått hele tre nye medlemmer. Disse ønskes hjertelig velkommen:

Vera og Bjørn Halsan som har vært medlemmer hos oss tidligere. Også Egil Vavik er nå hos oss, han vi kjenner fra Kula Seniorbowling. Velkommen.

Sylva delte ut premier etter siste +/- Spill. I dag måtte det 3 vinflasker til da Arvid Enderud og Willy lund hadde eksakt samme poengsum på plussiden med 37,7 poeng over eget snitt. Terje Frogner fikk premie for nærmest eget snitt på minussiden med 3,22 under.

Onsdag 8. januar 2020

Godt nytt år til dere alle. Nytt år og nye sjanser for gode resultater.

I dag var vi 47 spillere på banen og endelig et nytt medlem på kvinnesiden. Vi ønsker velkommen til Liv Rønold. Jeg har hatt vareopptelling på oss og vi er pr. i dag 66 medlemmer, med en gjennomsnittsalder på 74,5 år. Kun 23 av disse er kvinner, så vi bør få noen flere av det slaget.

Den 28. januar skal vi til Strømmen for kamp mot dem. Påmeldingen startet i dag. Hverken Sylva eller jeg er med dit pga. feriereiser. Vi bruker ikke buss, men anbefaler tog eller samkjøring med bil. Martin Gulla er stedfortreder i Sylvas fravær og Hans Kristian i mitt.

Den 13. februar kommer Gjøvik Seniorbowling til oss. Da har matgruppa sin første økt i år. Påmeldingen startet i dag og fortsetter neste onsdag.

Minner om årsmøtet 26. februar etter trening. Kirsten Gravdal sender ut innkalling ca. 11. februar. Har du innspill som bør på sakslista til årsmøtet? Meld fra til Kirsten senest 9. februar.

Dagen etter årsmøtet, den 27. februar, skal vi til Bærum og prøvespille mot dem. Da bruker vi heller ikke buss, men tog eller samkjøring med bil.

Kari Sogn har bursdag 11. januar og vi gratulerer.

Vi jobber nå med planlegging av Nordisk i Aalborg 29. april til 3. mai. Tenk over om dere har lyst til å være med. Påmelding og mer informasjon kommer senere. Vi Har det er veldig artig på disse turene, så prøv å bli med. Klubben vil sponse arrangementet raust, så ikke nøl.

Vi minner om Grasrotandelen. Husk å tilgodese Kjegla Seniorbowling når du tipper etc.  J

Sylva delte ut premier til klassevinnerne for andre halvår 2019 og de premierte ser du her:

Damer klasse B. 1. pl. Karin Huseby 148,3 p. 2. pl. Kirsten Gravdal 143,7 p. 3. pl Sissel Hansen 143,2 p.

Damer klasse C:  1 pl. Reidun Nordgren 129,8 p. 2. pl. Karin lindseth 128,9 p.

Damer klasse D: 1 pl. Vigdis Nordal 116,6 p.

Damer klasse E.  1. pl. Ingrid Fosshaug 93,2 p. 

Herrer klasse A: 1. pl. Jan Borgeteien 208,8 p. 2. pl. Øivind Lange 175,2 p. 3. pl. Arild Slattum 174,3 p.

Herrer klasse B: 1. pl. Hans Kristian Henriksen 160,6 p. 2. pl. Olav Grønli 159,9 p. 3. pl. Ivar Bunes 158,5

Herrer klasse C: 1. pl. Odd Huseby 145,1 p. 2. pl. Jan Erik Johannessen 145,0 p. 3. pl. Bjørn Laumann 142,98 p.

Herrer klasse D. 1. pl. Ragnar Lerengen 146,2 p.

Herrer klasse E:  Birger Åseth 115,2 p.

Vi gratulerer

———————————————

Onsdag 18. desember

I dag var siste onsdagstreninger i 2019 og vi serverte gløgg og pepperkaker, noe som har blitt en hyggelig tradisjon. Vi satte ny deltagerrekord i dag med 51 spiller. Dette medførte at det ble 4 spillere på 6 baner. Dette ble tatt med et smil og godt humør

For en uke siden hadde vi +/- spill og siste mulighet til å påvirke eget snitt og klasse. Olav Grønli var nærmest eget snitt og Martin Hoff vant +-spillet. Mange gikk ned i klasse denne gangen, noe som var ventet. Resultater og klasseinndeling ligger vedlagt og henger på tavla.

Julebordet vårt på Kaffedilla må vi si var veldig vellykket. Ingen ting er bestemt ennå, men store muligheter for at vi vil arrangere neste julebord der også. Dere som ikke var med i år kan få en sjanse neste år.

Vi feiret jo vårt 15-årsjubileum også, sammen med julebordet. I den forbindelse ble det laget en jubileums-pin som alle skal få. Jeg har oversikt over hvem som ikke har fått og vil ta dette etter hvert.

Årets KJEGLA mestere ble Karin Huseby og Øivind Lange, på 2. pl. kom Gunn H. Henriksen og Gunnar Eide, og på 3. pl. Karin Lindseth og Ragnar Lerengen Vi gratulerer.

Det ble delt ut en  liten julepresang til alle i dag, en KJEGLA-pin som kan pryde klubbtrøya.

Den 22. desember fyller Olav Langørgen år 0g på selveste 1. juledag, 25.12 har Birger Kristoffersen sin dag og vi gratulerer så mye.

Vi minner om de første kampene på nyåret. 28. januar mot Strømmen hos dem og 13. februar kommer Gjøvik til oss. Påmelding starter onsdag 8. januar.

Da gjenstår bare å ønske dere alle en riktig god jul og godt nytt årså ses vi 8. januar til nye utfordringer og masse artig også i 2020.

Onsdag 11. desember

I dag tangerte vi vår rekord på 48 spillere på banen. Det betyr at det ble 4 på 3 baner, og det gikk så fint.

Nest siste onsdagstreninger i dag og +/- med siste mulighet til å påvirke eget snitt og klasse. De fleste vet vel selv hvem vei det går.

Julebordet vårt på Kaffedilla i morgen er godt i rute. Ser frem til en festlig kveld med gode venner.

Siste treningsdag blir neste onsdag, 18.12, da med gløgg og pepperkaker som har blitt en hyggelig tradisjon. Håper riktig mange finner veien til oss da.

Den 13. desember fyller Odd Rønold 70  år og vi gratulerer så mye, blir vel en bursdagskål litt over kl. 2400 i morgen natt. Olav Grønli fyller 15. desember. Da blir også han ekte pensjonist.

Det nærmer seg innbetaling av halvårskontingent på kr. 150,- for 2020. Det bes om at dette ikke gjøres før over nyttår av regnskapsmessige hensyn.

Ønsker alle en flott innspurt på juleforberedelsene

———————————————–

Onsdag 4. desember

I går var det en helt vanlig treningsdag med 45 glade spillere på banen. Kun 2 onsdagstreninger gjenstår i år.

11. desember er det +/- spill og 18 desember blir det juleavslutning.

Julebordet blir som dere vet på Kaffedilla 12. desember kl. 1800. Det blir 49 deltagere hvorav 7 er ledsagere. Vi gleder oss til en festlig aften med hyggelige folk.

Den 7.desember fyller Arne Erpestad år og vi gratulerer så mye.

Terminliste for 2020 er satt opp og ble levert ut til all. Onsdag 27. februar skal vi prøvespille mot Bærum hos dem i Sandvika. De har henvendt seg til oss om muligheten for å bli en av våre vennskapsklubber. Blir dette vedtatt er 8. oktober satt av som en mulig dag hvor de kommer til oss.

Ønsker alle en fin førejulstid

Onsdag 20. november

I dag møtte 41 glade spillere til trening. Vi trener mot kamp i morgen for da kommer Lillehammer hit til oss. Matgruppa er igjen klar til dyst. Etter siste hjemmekamp mot Strømmen ble det en del mat igjen, tror ikke det skjer nå. Lillehamringene må tidlig opp og de trenger litt god frokost når de kommer frem. Dette er årets siste kamp.

Påmelding til julebordet er i gang og vi har nå 51 påmeldte. Det er veldig hyggelig at så mange vil være med, men vi har plass til flere. Husk påmeldingsfristen 4. desember.

Som tidligere opplyst sponser klubben all mat for medlem og ledsager. Kun drikke utover velkomstdrinken betales av den enkelte.

Vi har også 15.-årsjubileum i år og vi vil gjerne ha innspill for å finne på noe i den sammenhengen.

Vi har fått et nytt medlem til denne måneden, han heter Willy Lund. Han spilte første gang her sist onsdag og har allerede egne sko, veske og egen kule. Godt jobba broder.

Ønsker alle som skal konkurrere i morgen lykke til.

Onsdag 13. november

46 spillere stilte opp til Klubbmesterskap i dag. Det vil si at vi spilte med handicap og beste kvinne og beste mann premieres på julebordet 12. 12.

Vi hadde med en spiller utenom konkurransen i dag. Willy Lund var med for første gang og trivdes så godt at han vist nok skal melde seg inn. Hyggelig det.

Påmelding til julebordet er i gang. Lista ligger ute og for de som ikke har fått den på mail er det kopiert opp noen eksemplarer som ble dekt ut. Vi er nå 40 påmeldte, men det er plass til flere.

Vi har også 15.-årsjubileum i år og vi vil gjerne ha innspill for å finne på noe i den sammenhengen.

Torsdag 21. kommer Lillehammer hit til oss og påmeldingen er klar. Husk å melde fra så snart som mulig hvis det blir endringer.

Den 7. november var 29 av oss på Hamar og spilte mot Nestor. Vi damene gjorde det skikkelig dårlig, menn vår herrer tok en knepen seier. Sammenlagt ble vi dessverre banket denne gangen.

Vi har fått et nytt medlem denne måneden som heter Birger Årseth. Han har spilt med oss et par ganger, men har nå betalt medlemskontingent. Han hadde dessuten bursdag 9. november. Vi gratulerer.

Om noen dager vil jeg etterbestille trøyer. Hvis noen vil ha en ekstra vil jeg gjerne ha beskjed så snart som mulig. Kr, 400,- pr. stk.

——————————————————–

Onsdag 6. november

Det var 41 glade spillere på banen i dag. Første onsdag i måneden og det betyr utlodding. Som vanlig er dere flinke til å kjøpe lodd.

Resultat +/- spillet ble opplest. Nærmest under eget snitt (-) Ble Trygve Hansen. Han var ikke tilstede, men 1 vinflaske venter på deg. Høyest over eget snitt (+) ble Olav Grønli som fikk sin premie. Vi gratulerer.

I morgen 7. november, reiser vi 29 som er påmeldt, til Hamar og konkurrerer mot Nestor. Bussen går som vanlig 0800 og vi stopper på hjemveien og spiser middag.

Torsdag 21. november kommer Lillehammer hit til oss og vår eminente matgruppe er igjen klar til dyst. Påmeldingen er godt i gang.

Årets julebord blir 12. desember på Kaffedilla på Kløfta. Invitasjon sendes straks ut så snart den er klar. Vi forplikter oss til 30 deltagere og håper og tror at det går bra.  Kaffedilla har alle rettigheter og god mat og god plass. Vi kan spille musikk og danse. Det satses på julemat som Dilla er viden kjent for. Som vanlig vil klubben sponse godt, slik som i fjor da vår økonomi er god.

Vi har dessuten 15-års jubileum i år og må jo markere det litt ekstra.

Årsmøtet er satt til 26. februar så sett av datoen.

Denne uka er det 2 medlemmer som har bursdag: Arve Enderud 8.11 og Berit Langørgen 10.11. Vi gratulerer


Onsdag 30. oktober

Det var hele 48 spillere på banen i dag. Veldig hyggelig at så mange kommer. Dette medfører at det på noen baner blir 4 spillere, men det går greit med litt velvilje og godt humør.

Onsdag spilte vi  +/- spill og muligheter for å påvirke egen klasse var tilstede. Vi får se hvordan det gikk.

Torsdag 24. oktober hadde vi Strømmen på besøk her. En hyggelig dag med veldig hyggelige resultater og veldig god mat. Takk til matgruppa.

Jentene våre hadde snitt på 132 mot Strømmens 121,3 Gutta våre fikk snitt på 147,3 mot Strømmen 136,5 Sammenlagt slo vi strømmen 147 mot 136,5. Vi gratulerer oss selv.

Godt jobba av spillere og ikke minst av Martin Gulla som hadde turneringslederjobben i Sylvas fravær. Dette gjorde han meget bra.

Torsdag 7. november reiser vi til Hamar for å kjempe mot Nestor. 32 spillere er påmeldt fra oss. Eventuelle endringer meldes Sylva så snart som mulig.

Torsdag 21. november får vi besøk av Lillehammer. Påmeldingslista er påbegynt

I tidens tegn i Halloween-uka, ba jeg dere trå til med noen skremmende gode resultater og Jan Borgeteien tok meg på ordet og spilte en serie på 266 p. Helt rått !

Onsdag 23. oktober

Etter en lang og god ferie er det godt å være tilbake på treningen med hyggelige folk.        I dag var vi 39 spillere på banen og stemningen var som vanlig god.

I morgen er det kamp her hos oss, mot Strømmen. Matgruppa er klar til dyst og vi ander gjør så godt vi kan i Sylvas fravær, så blir det nok bra.

Jeg har fått løpende oppdatering på mail fra Sylva som har gjort en kjempejobb i mitt fravær og

Ser at to av vår medlemmer som har vært borte en stund, er tilbake og det er vi glad for. Dette er Arve Enderud og Ragnar Lerengen.

Berit Risto er jo et kjent navn for oss. Hun er nå på medlemslista og hun ønskes selvfølgelig hjertelig velkommen.

Vi har et helt nytt medlem i dag: Det er Birger Åseth fra Dal. Han prøvespiller med oss og vi skal ta godt vare på ham så han blir riktig lenge.

Påmeldingen til kamp på Hamar 7. november sendes rundt i dag. Hvis det er noen som ikke har fått meldt seg på, send en mail så ordner vi det.

Vi har 4 bursdag i disse dager: Hans Petter Østvold 13.10. Toralv Normann 15.10. Anne Grethe Vold 17.10 og Dag Wangen Østby 26.10.

Det nærmer seg julebord-tid. Vi i styre tar dette opp når Sylva er tilbake.

Prisen for 3 serier her på Bowling 1 er nå kr. 114,- noe dere kanskje er klar over. Kaffe og vaffel kommer i tillegg.

Onsdag 07. august

Første treningsonsdag etter en forhåpentligvis god sommerferie og hele 41 glade spillere på banen. 2 nye damer i dag som vi håper blir medlemmer etter hvert. I tillegg kom en som meldte seg inn, men det ble litt sent for å være med på dagens spill. Vi ønsker velkommen til Hans Petter Østvold.

Den 21. august skal vi til Gjøvik å spille mot dem. Påmeldingskjema gikk rundt i dag og påmelding kan gjøres også neste onsdag. Vi minner om innbetaling av kampavgift kr. 200 + en egenandel på 150 kr. hvis du vil være med bussen. Nå er det også nytt halvår og kontingenten for annet halvår, kr. 150,-,  skal også betales nå snart.

Vil gratulere til de som har hatt bursdag i sommerferien: Kai Jabjør, Terje Huseby, Gunn Henriksen og Eva Stakvik. En spesiell hilsen til Arild Slattum som ble 70 år 22.07. Det ble applaus

Denne uka har vi 3 flotte damer på bursdagslista: 8.08.  Sylva som hadde jubileum i fjor. Tove Enderud som har jubileum neste på den 9. august og Anne Lise Dahlstrøm som har jubileum i år den 10.08 Vi gratulerer

Så var det trøyene våre. 19.08 får jeg tilsendt 1stk. i hver størrelse. Tar de med til Gjøvik den 21. for prøving. Jeg kontakter de som ikke blir med til Gjøvik. Regner med å effektuere ny bestilling 26.08. etter ny korrekturlesing.

Det ble loddsalg i dag med over 2000 kr. i kass. Vi takker for innsatsen.

Det ble også delt ut premier i form av gavekort til vinnerne av sin klasse i første halvår. Gratulerer til de om mottok premie.

Bowlingavgiften har gått opp med kr. 1,- pr. serie.

Onsdag 19. juni

I dag hadde vi siste treningsonsdag før sommerferie. Det møtte 33 bowlere og to medlemmer kom og hygget seg sammen med oss som tilskuere. I år som i fjor, ble det norske jordbær og is til vaffel og kaffe i pausen. Dette spanderte klubben, noe som er populært og hermed etablert som en tradisjon.

 Vi starter opp igjen etter sommeren den 7. august og 21. august skal vi til Gjøvik å spille mot dem.

Kjegla sin sommertur ble gjennomførte med tur til Tønsberg 13.-14 juni. Stemningen var god og været var ikke verst det heller. Mye god mat og herlig latter og spøk. Bowling på Vallø i Tønsberg var veldig vellykket, med hyggelig betjening og deilig pizza. Vi spilte med handicap og vinnere ble ekteparet Langørgen. Vi gratulerer. Tror vi kan enes om at det ble en fin tur.Etter spilling på Valle Bowling Tønsberg

Den 12.juni spilt vi pluss/minus-spill. Høyest over eget snitt ble Hans Kristian Henriksen med hele 33,9 over. Nærmest på minussiden ble Ivar Bunes med 1,2 under eget snitt. Vinflaske til vinnerne ble utdelt på sommerturen.

Klasseinndelingen for høsten 2019 er nå på plass. Det gledelige er at ingen rykket ned, men mange rykket opp. Vi har spilt meget bra denne sesongen. Hurra for oss. Alle tall og klasser henger på korktavla i gangen på Bowling 1.

Lørdag 22. juni fyller Ragnhild Wethal år. Vi gratulerer.

Har vært innom Per Rotnebo med en blomst og hilsninger om god bedring fra oss alle. Per er i gang med behandling og ved godt mot. Håper vi snart ser ham på banen igjen.

Ny trøyer: Vi får helt nye trøyer. Jeg har sagt til leverandøren at vi ikke skal stresse med det nå, men at vi tar det uti august. De har ikke fått svar fra leverandør av selve trøya, annet en at de legger seg flate pga. størrelses-avviket og strukturen i stoffet. Trykkeriet trykker på nytt og vi skal bruke god tid nå på korrektur etc. før bestillingen går.

Som takk for en fin sommertur fikk jeg en god flaske Amarone fra klubben, noe jeg setter veldig stor pris på. Tusen takk J

Ønsker alle en god sommer, så ses vi i august.

———————————————–

Onsdag 12. juni

Det var 32 spillere på banen i dag. Dette var nest siste trening før sommerferie, den siste bli om en uke, 19. juni. Da blir det ordinær trening, men med jordbær og is til vaflene.

I dag var det +/- spill og halvårets siste mulighet for å bedre snittet sitt.

Torsdag 6. hadde vi kamp mot Kula og det gikk riktig bra. Våre damer tok en knepen seier med 0,6 p over Kula, mens herrene våre gikk 12,5 p over Kula. Snitt D+H slo vi Kula med 10 p.

Våre nye trøyer: Har hatt møte med leverandøren av trøyene våre. De skal hjelpe oss ut av dette og det vil bli nye trøyer etter ferien. Det må påregnes» litt mas» fra meg angående størrelser i løpet av sommeren. Først på Rebus Profil kontakte sine underleverandører så vi får kontroll på trøyestørrelsene.

Vi starter opp igjen etter sommeren den 7. august – og 21. august skal vi til Gjøvik å spille mot dem. Buss er bestilt og vi er klare.

Denne uka har vi to flotte jubilanter. Damenes alder får de røpe selv hvis vi vil, men 12. juni runder Vigdis Nordahl og 15. juni er det Berit Løvaas sin tur. Kan jo røpe at damen er født samme år.

I morgen, 13. juni, starter vår sommertur som går til Tønsberg, 46 glade bowler på tur. Været ser ikke topp ut, men vi er klar til å kose oss og ha det gøy. Vi får ta med klær etter forholdene. God tur til alle som blir med.

Etter trening i dag hadde ny matgruppe møte med meg. Dette er en veldig positiv gjeng damer. På eget initiativ tilbød de seg å lage en langpannekake eller kringle til hver kamp, i tillegg til smørbrødene. Flott gjort.

Onsdag 5. juni

Veldig hyggelig å være på bowlingen igjen,  det var en stund siden sist. Ferien er i gang og mange er på reise. Vi var kun 33 spillere i dag.

Må først få berømme Sylva, som har informert på mail, og resten av styret son har (som vanlig) gjort jobben i mitt fravær. Jeg ble også oppdatert på det meste under ferien.

Det er jo trist at det gikk som det gjorde med trøyene våre. Jeg fikk min nye først i dag og må si det er en del å klage på ja.Har dialog med leverandørene og kommer tilbake til dere med fremdriften  etter hvert. Nå er det snart sommerferie, men jeg tar tak i det så snart som mulig. Har tro på at vi skal få til noe. Jeg vil gjøre det som står i min makt for å få rette opp dette.

Sommerturen nærmer seg med stormskritt. 13. juni 1000 går bussen fra Bowling 1. Vil be bussjåføren (Irene) kjøre Gardemoveien og plukke opp ved gamle Folkets Hus (Gjestadtoppen) I tillegg kjører vi om Kløfta, plukker opp en på Skinnerudvegen og noen på Kløfta Stasjon.

Vi blir 48 deltagere, noe som er helt fantastisk. Hvis noen fikser bra vær så blir alle fornøyd. Fikk i dag mange bestillinger på retter som skal fortæres på turen. Regner med at jeg får flere i morgen og resten på mail eller telefon i løpet av pinsen.

I morgen er det kamp mot Kula og alle er vel skjerpet før kampen? Vi blir 59 spillere i morgen.

Onsdag den 12. 06, vil jeg gjerne ha et lite møte med den nye matgruppa. Vi tar dette umiddelbart etter trening, så sett av en liten time da. Denne gruppa starte og fungere etter sommerferien, og første hjemmekamp blir mot Strømmen 24. oktober.

Vi har et par spreke voksne karer som har bursdag i disse dager. Den 2.06 fylte Martin Hoff 89 år og Oddvar Gustavsen blir 85 til fredagen, den 7.06. Vi gratulerer så mye.

Vi hadde loddsalg igjen i dag og Øivind og Hans Kr. måtte jobbe for å finne vinnere. Lavt deltagerantall i dag gjorde at mange lodder ikke ble solgt og det måtte trekkes mange ganger, men vi er fornøyd med kjøpelysten deres.

Ønsker dere som skal spille i morgen lykke til og så gleder jeg meg til sommertur 13.-14. juni.

Onsdag 17. april.

31 bowlere møtte opp i finværet i dag. Mange har sikkert startet påsketuren allerede. I dag hadde vi en vanlig treningsdag.

Den 7. mai er neste kamp og da reiser vi til Gjøvik og spiller mot Lillehammer. 34 spillere deltar fra oss

Hurra! Matgruppe 2019-2020 er på plass. Den består av Karin Lindseth, Gunn Henriksen, Berit Langørgen, Kirsten Gravdal og Arild Slattum. Vi klappet for denne fine gjengen. Onsdag 12. juni tar vi et lite planleggingsmøte etter treningen. Påminnelse kommer på mail.

Den 20.april runder Øivind Lange utrolig nok 70 år. Vi gratulerer.

For sommerturen er på det meste på plass. Det er bestilt en Guidet tur til Slottsfjellet. Vi tar opp bestilling på bussen, så dette behøver dere ikke tenke på. Det er ingen forehåndsbetaling for turen. Restaurantene vi skal spise på har ikke sommermenyen klar ennå, så dette tar vi uka før turen går.

Våre nye klubbtrøyer er ferdig og blir hentet i dag. Regner med det blir fordeling til alle onsdag 24. april. PS. Husk innbetaling av egenandel kr. 100,-

Sylva informerte oss om sist ukes +/- Spill og to vinflasker ble utdelt. De gikk til Arild Slattum for høyest over eget snitt og til Oddvar Gustavsen for nærmest under eget snitt.

Da ønsker vi dere en riktig god påske.

Onsdag 10. april

I dag har vi spilt +/- spill og hatt loddsalg. Som vanlig har dere vær flinke til å kjøpe lodd. Takk for det

Den 7. mai er neste kamp og da reiser vi til Gjøvik og spiller mot Lillehammer. Sylva tar som vanlig imot påmeldinger. Dette må være klart onsdag i påskeuka.

Vi må få på plass en ny matgruppe som skal være fungerende fra etter sommerferien. Har allerede 4 navn og ønsker at 1 til melder seg så fort som mulig. Aller helst en mann! Vi er nesten dobbelt så mange menn som kvinner i klubben, så en eller annen må det vel være som kan smøre noen brødskiver 5 ganger på et år? Kom igjen nå karer J

Søndag 14. april har Widar Bråthen bursdag. Han var ikke tilstede, men vi gratulerer og klappet for deg allikevel.

Sommerturen til Tønsberg: Som sagt sist onsdag er vi usikker på hva som ønskes på sommerturen. 8-10 sa seg interessert i en guidet tur. Det vil derfor bli bestilt en guidet tur på 1,5 timer til blant annet Slottsfjellet. Påmeldingen tar vi på bussen til Tønsberg. NB. Max 25 stk.

Nye trøyer er på gang og vil bli delt ut over påske.

For noen kanskje siste bowling før påskeferie. Neste uke er jo den «stille uke», men vi er på plass som vanlig på onsdag.

God helg til dere alle

Onsdag 3. april

I dag hadde vi en helt vanlig treningsdag med 44 glade spillere på banen.Arild Slattum. 3.04.19

Den 7. mai er neste kamp. Da reiser vi til Gjøvik og spiller mot Lillehammer. Sylva tar som vanlig imot påmeldinger. Dette må være klart senest onsdag i påskeuka.

Vi må få på plass en ny matgruppe som skal være fungerende fra etter sommerferien. Har allerede 4 navn på lista og ønsker at 1 til melder seg før påske. PLEASE!Vær så snill å bli med.

Den 2. april hadde Tor Erik Clausen bursdag. Det ble både klemmer og gratulasjoner.

Sommerturen: Vi er litt usikker på hva folket ønsker at vi skal finne på under det vi har kalt «Blåtur» Vi ønsker at dere tenker over dette til onsdag 10. Da foretar vi håndsopprekning på følgende. Skal vi leie inn guide for 1,5 timers guidet tur på brygga eller «gamlebyen». Eller ønskes det frihet til å gå på eksekusjon helt alene?

Arild Slattum gjorde en kjempeserie på hele 263 p. på treningen. Se bilde. Flott jobba Arild.

God helg til dere alle og vel møtt neste onsdag, da er det +/- spill og loddsalg

Onsdag 27. mars

I det deilige vårværet vi hadde i går, kom det hele 46 spillere. Meget imponerende og hyggelig..

Torsdag 21. mars spilte vi mot Elverum på besøk til oss. Får å si det som det er så knuste vi dem med 22,5 p. De fikk 7 premier og vi 17.Som ikke det var nok så tok vi nesten alle premiene på loddsalget også. Ikke spesielt hyggelig verter.

Nordisk som går på Veitvet 10.-12. mai, har Sylva kontroll på, men meld fra om det er noe.

Minner igjen om sommerturen. Meld fra til Sylva eller meg hvis du vil være med på en artig tur. Husk at din samboer/ektefelle også er hjertelig velkommen til å være med. Vi er behjelpelig med å bestille hotell for de som ikke ønsker å gjøre det selv.

Onsdag 3. mars blir det ikke loddsalg. dette utsettes til 10. mars.

Den 7. mai er neste kamp og da reiser vi til Gjøvik og spiller mot Lillehammer. Sylva tar imot påmeldinger onsdag i påskeuka. Er du bortreist da så si fra må mail eller på de 2 onsdagstreningene som er før påske.

Vi må få på plass en ny matgruppe som skal være fungerende fra etter sommerferien. Siden det er jeg som er ansvarlig for matgruppa, vil jeg gjerne ha navnene på blokka før påske. Jeg vil bli i Hellas antagelig i 6-7 uker, og er antagelig ikke tilbake før til sommerturen. Vi trenger 5 frivillige snille og hyggelige matsmørere. Har allerede 3 som har meldt seg villige. Vær så snill å ta kontakt hvis du også kunne tenke deg å være med. Det er kun 2 hjemmekamper mellom sommerferien og jul. Det gis 200 kr. i kompensasjon pr. matlevering.

Navnet vårt en nå endret i Brønnøysundregistret til KJEGLA SENIORBOWLING.

Onsdag 20. mars

Nok en hyggelig dag på banen med 44 glade spillere i vårsola.

Siste onsdag spilte vi +/- Spill og 2 vinflasker fikk ny eier i dag. Berit Langørgen spilte hele 44 p. over eget snitt. Berit Jødahl traff snittet 100% med 0,0 i avvik. Det ble Beritène sin dag i dag. Plakat med alle resultatet henger på tavla.

I morgen, 21.03 kommer Elverum på besøk til oss. Det er 71.påmeldte her. I det siste har vi spilt veldig bra på konkurranser, så vi satser vel på det i morgen også?

Sylva har kontroll på Nordisk som går på Veitvet 10.-12. mai. Har dere spørsmål er det hun som har kontroll på dette.

Minner igjen om sommerturen vår 13.-14. juni. Meld fra til Sylva eller meg hvis du vil være med på en artig tur. Husk at din samboer/ektefelle også er hjertelig velkommen til å være med. Vi er behjelpelig med å bestille hotell for de som ikke ønsker å gjøre det selv. Har du bestilt rom selv må vi få beskjed om dette så det ikke blir dobbeltbooking.

Vi har 1 bursdager denne uka: 17. mars fylte Stuart Nimmon 76 år. Vi gratulerer.

Onsdag 13. mars

I dag spilte vi +/- spill og det vil vi gjøre hver måned fremover bortsett fra i november da det er klubbmesterskap. Da har vi alle muligheter for å gå opp eller ned i spilleklasse for de som er på vippen.

Vinterturneringen i Sandvika er historie, men vi hadde noen vinner der som fikk premien i form av gavekort på polet: 1 pl. Herrer klasse A. Jan Borgeteien kr. 200. 2. pl. Herrer A. Arild Slattum kr. 150. 2 pl. Damer C. Karin Huseby kr. 150

7. mars spilte vi mot Nestor, og det gjorde vi riktig bra. I 2018 vant vi over dem med 2 p. I år ble det 11 p. Vi gratulerer oss selv.

Torsdag 21. mars får vi besøk av Elverum og påmeldingen ble avsluttet i dag.

Invitasjonen til sommerturen er nå sendt ut. Det blir tur til Tønsberg 13.-14. juni.

Vi har 3 bursdager denne uka: 14. mars fyller Olav Sandbakken 75 år. Søndag er det Martin Gulla sin tur, men han er ikke 70 enda, men neste år…. Og i dag har Sissel Hansen bursdag. Hun var ikke tilsted men vi gratulerer så mye til alle.

————————————————

Onsdag 6. mars

Vi har nok en gang hatt en hyggelig dag på banen i dag. På alle 15 banene var det 3 spiller. Skulle vel bli 45 spillere det.

I går var det vinterturnering i Sandvika. På Vinterturneringen spilles 4 serier. Våre A-herrer tok 1. og 2. plassen. Gratulerer med flott resultat. Godt å ha dere med på laget karer.        Jan Borgeteien spilte 903 poeng tilsammen. Et snitt på hele 225,75. Og det holdt til 1. plass. Arild Slattum kom som en god nr. 2, med 772 poeng. Snitt 193. Dette holdt til 2. plass             I herrer klasse C ble det ikke ingen premie, men Olav Grønli fikk 615 poeng. Et snitt på 153 og en bra 4. plass.

En av våre damer tok også premie og det ble Karin Huseby med en 2. plass . Hun tok 597 poeng. Et snitt på 153. Vi gratulerer

 I morgen, 7. mars, er det kamp her hos oss mot Nestor fra Hamar, det er 78 påmeldte deltagere og det er nok ny rekord for oss. Lotterigruppa takker alle for et godt loddsalg i dag igjen.

 Torsdag 21. mars kommer Elverum på besøk til oss. Påmeldingslista legges ut onsdag 13. mars. Du kan også melde fra på mail eller telefon hvis du ikke kommer på trening onsdag 13.

 Det er ikke mindre enn 3 bursdager denne uka. I går, 5. mars hadde Karin Lindseth sin dag. 9. mars er det vår alles Per Rotnebo sin tur. Han er vårt eldste medlem fyller 93 år og er still going strong og slår stadig sine egne rekorder. Sist, men ikke minst, 10 mars fyller Bjørn Laumann år. Vi gratulerer alle med dagene.

Onsdag 20. februar

En helt vanlig treningsdag i dag med 43 spillere på banen.

Knut Kristiansen fikk sin pokal for 2. plassen mot Gjøvik 14.02

Sist onsdag hadde vi +/- spill.  Vinner av Pluss ble Per Rotnebo med over 30 poeng over sitt snitt. Han var ikke tilstede, men vinflasken venter. Vinner av Minus (nærmest sitt snitt -minus) Ble Øyvind Lange med 0,2 poeng under. Vi gratulerer.

Tirsdag 5. mars skal 14-15 av oss til Bærum for å spille Vinterturnering og vi ønsker lykke til

Neste vennskapskamp er 7. mars. Dette er også en hjemmekamp, da mot Nestor fra Hamar. Så her er det bare å trene på. Påmeldingen er i gang.

Neste onsdag blir det avholdt årsmøte umiddelbart etter treningen. Håper dere har anledning til å delta på det.

Onsdag 7. februar

Vi var 41 bowlere som trente på Jessheim! Skjønt trente å trente…..!?! Jan Borgeteien fikk et pinnefall på 650 på 3 serier!!! Gratulerer med ny KJEGLA-rekord! Den gamle ble grundig slått! Snitt ble 144,4, det høyeste vi har hatt på Jessheim i år

Til uken får vi besøk av Gjøvik med 32 bowlere, hvorav 11 A-bowlere, så vi trenger høye pinnefall da også!

 Vi sang bursdags sangen for vår unge bowlingvenn Hans Waldemar som fyller 88 år i dag! Det var som vanlig første onsdag i måneden loddsalg,  3 «gamle» bowlere vant vin flaskene!

Vi minnet om Gjøvik 14.02. (Valentins day27.2)  og om Vinterturneringen i Sandvika tirsdag 5.03. Minner om at bowlinghallen i Sandvika ligger like ved togstasjonen, så mange av oss tar toget; sosialt og lettvindt!

Onsdag 23. januar

onsdag 23.01
Onsdag 23. januar

I dag var det en helt ordinær treningsdag med 46 spillere på banen. Helt vanlig ble den dog ikke. Datasystemet lå nede på morgenen, så det ble manuell registrering av første og andre serie. Da fikk de systemet i gang igjen og alt var ved det gamle, heldigvis. En stor takk til de som tok ansvar og var sekretærerer for sin bane.

Er redd Martin Gulla fikk litt av en regnejobb etter trening for å sy det hele sammen. Dagens spill er ikke tellende, så det får være som det er.

 Vi minner om kampen mot Strømmen tirsdag førstkommende, 29. januar. Da starter vi å bowle 1030 så vær på plass kl.1000. Det er, som de fleste vet, parkering i parkeringshuset til Strømmen storsenter. Kjør opp i 4 etage, det er det enkleste. Senteret åpner først kl. 1000.

 Neste kamp er her hos oss 14. februar, da kommer Gjøvik på besøk og det er mulig å melde seg på også neste onsdag.

 Bursdag: Elvedina, vårt aller nyeste medlem, har bursdag 25. januar. Vi gratulerer.

 Tirsdag 15. og onsdag 16. januar

I går, tirsdag 15. Spilte vi kamp mot Kula fra Nes. Dette gjorde vi sammenlagt meget bra. Flere resultater finnes under fanen 2Kampresultater»

Damenes resultater ble:

Kjegla (13 damer)     > pinnefall    4920 > snitt  126,15.

Kula   (13 damer)     > pinnefall    4890 > snitt  125,38

Herrenes resultater ble:

Kjegla (25 herrer)     > pinnefall  11498 > snitt  153,50                                  

Kula    (16 herrer)     > pinnefall    6496 > snitt  130,87

Total damer/herrer:     

Kjegla  (38 personer) > pinnefall  16418 > snitt  144,01

Kula    ( 29 personer) > pinnefall  11386 > snitt  130,87

Godt jobba folkens.

Onsdag 16. januar tok kong vinter tak på Romerike. Vi kom litt sent i gang pga. dette, men vi ble da 35 spillende i dag også.

Vi avsluttet påmeldingen til Strømmen 29.01 i dag. Hvis dere har endringer til det som er avtalt så si fra.

Vi startet påmeldingen til vår hjemmekamp mot Gjøvik 14. februar. Mange skal ut å reise nå så vi må starte tidlig. Her er det mulig å melde seg på senere også.

 Ønsker dere alle en god uke og vel møtt neste onsdag.

Onsdag 9. januar

Takk for nok en hyggelig dag, med 49 glade bowlere på banen. På noen baner ble det fire spiller på i dag, men det må man akseptere av og til når vi er så mange. Vi er nå 61 betalende medlemmer, noe som er rekord for Kjegla.

Minner om kampen mot Kula tirsdag 15. januar hvor vi har 41 påmeldte. Det er Kula som er vertskap.  Påmelding til kampen mot Strømmen, på Strømmen, 29. januar også godt i gang

To damer, som begge sitter i styret, har fødselsdag i disse dager. Kari Sogn, vår kasserer har bursdag  11. og Kirsten Gravdal, vår sekretær, fyller år den 13. En dames alder skal ikke nevnes, men de er omtrent like unge og noen veldig flotte og hyggelige jenter. Vi gratulerer.

I dag ble alle loddene solgt ut og vi takker for godt salg.

Onsdag 2. januar 2019

Godt nytt år til dere alle. Takk for bowlingåret 2018. Mange gode minner har vi samlet. 43 glade spillere på banen i dag, det er hyggelig med godt oppmøte..

Det ble delt ut premier i form av gavekort til klassevinnere for 2018. Følgende medlemmer ble premiert:

Damer klasse E: Karin Lindseth: 126 p. Damer klass D: Berit Ingeborg Løvaas: 118,5 Damer klasse C: Ragnhild Wethal: 141 p. Ragnhild Hansen 139,4 p. Karin Huseby 139,3 Damer klasse B: Sylva Eide 140,1 p.

Herrer klasse E: Arne Erpestad 130,8 p.Herrer klasse D: Jan Erik Johannessen 145 p. Odd Huseby 139,5 p. Olav Langørgen 139. p. Herrer klasse C: Olav Sandbakken 159 p. Tor Erik Clausen 157,2 p. Odd Wethal 156,3 p. Herrer klasse B : Ivar Bunes 161 p. Widar Bråthen 151,9 p. Herrer klasse A : Jan Borgeteien 181,4 p. Øivind Lange 176 p.

Vi gratulerer med gode resultater.

  1. januar spiller vi kamp mot Kula og det er de som arrangerer. Påmeldingsliste er nå  sendt inn.
  2. januar spiller vi kamp mot Strømmen, på Strømmen. Her er det fortsatt muligheter til å melde seg på.

Minner om innbetaling av halvårskontingent 2019. Kr. 150 betales til vår konto.

For dere som er påmeldt kamp mot Kule eller Strømmen, innbetales kr. 200,- til samme kontonummer. Husk å merk innbetalingen med «Strømmen 29.02» og/eller «Kula 15.01»

—————————————

Onsdag 19. desember

Nok en artig dag på banen i dag. 47 glade spillere midt i julestria. Vi hadde servering av gløgg og pepperkaker, noe som var populært.

De som hadde tid og lyst, var med på en liten juletrekning etter trening.  Øyvind startet trekkemaskinen og den som hadde en sammenlagt poengsummen, på 3 serier,  nærmeste det tallet som kom opp, vant en julepremie. Dette har vi aldri prøvd før, men det gikk greit og var nå litt artig. Det ble delt ut 5 premier.

Vi har 2 bursdager i jula og selv om det er noen dager til så tar vi det nå.                              22.12. fyller Olav Langørgen år. 25.12 har Birger Kristoffersen bursdag. Vi gratulerer.

God jul og godt nytt år. Takk for et hyggelig bowling-år. Vi ses 2. januar.

Bowlingnisse

Onsdag 12. desember

Midt i julestria stilte 47 bowlere på trening i dag. Veldig gøy. Vi hadde en helt vanlig treningsdag i dag, bortsett fra at vi tok nytt gruppebilde. Øivind fra VIP-Transport kom og tok bilder. Vi håper dette blir bra

 Ukens bursdager: Odd Rønold blir 69 år 13.12 og Olav Grønli 66 den 15.12 Vi gratulerer.

 Minner om kamp mot Kula 15. januar. Det er ikke for sent å melde seg på.

 Siste trening blir onsdag 19. med juleavslutning. Da har vi en liten overraskelse og har funnet på noe som kan bli gøy. Håper dere holder ut til siste treningsdag.

 Til dere som ikke kommer neste onsdag sier jeg God Jul og godt nyttår. Vi ses forhåpentligvis igjen onsdag 2. januar.

Julebord 4. desember og trening 5. desember

Årets julebord er historie og det ble en vellykket kveld. Allikevel er det grunn for å stemme over om det er slik vi vil ha julebordene fremover.

Det ble delt ut premier til klubbmestrene i Kjegla. Dette ble i år:                                   Damer: 1. pl. Karin Lindseth. 2. pl. Ragnhild Wethal. 3. pl. Gunn Henrikssen

Herrer: 1. pl. Olav Langørgen. 2.pl. Jan Borgeteien. 3. pl. Hans Kr. Henriksen

Vi gratulerer.

Ny liste over klasseinndeling 2019 er klar og er hengt opp på tavla.

Bursdag: Arne Erpestad blir 78 år 7. desember. Vi gratulerer.

Det er bare 2 treninger igjen i år. 12. desember blir det antagelig fotografering, så husk klubbtrøyer på denne dagen.

Siste trening blir onsdag 19. med juleavslutning. Da har vi en liten overraskelse og har funnet på noe som kan bli gøy. Håper dere holder ut til siste treningsdag.

En flott adventstid ørskes dere alle.

Onsdag 28. november

Nok en hyggelig dag på bowlingen med 37 koselig og glade pensjonister. Torsdag 22. hadde vi en kamp mot Lillehammer noe vi taklet utmerket. Damene slo dem 143-139. Herrene 152-143,5 og sammenlagt vant vi 143 – 139. Vi klappet for oss selv. Olav Grønli fikk 4 pl. i klasse C., men var ikke tilstede på premieutdelingen og fikk sin pokal i dag.

 Ingen bursdager denne uka heller, men vi har til gjengjeld et julebord neste uke. Tirsdag 4. november kl. 17 er vi i gang på Bowlers. Det blir 47 deltagere, noe som er meget hyggelig. Vi håper noen har en god historie eller lignende på lur som de kam fremføre, slik at vi får skikkelig god julebordstemning.

Styret hadde et lite møte etter dagens trening. Takk for et godt møte.

 Ønsker alle en fantastisk førejulstid.

Torsdag 22 november.

Det ble fem avmeldinger på dagens kamp og vi endte med 56 deltagere. Det ble som vanlig en hyggelig dag sammen med koselige lillehamringer.

Vi tok godt for oss av premiebordet i dag. Resultatene legges ut på resultatsiden så fort jeg mottar disse.  Det ble solgt masse lodder og premiene ble fordelt bra mellom klubbene.

Som vanlig hadde matgruppa gjort en flott jobb og det ble rikelig med mat, spesielt siden det ble litt frafall. Vi takker for god mat og god kake. Takk til alle for at dere bidro til at dagen ble vellykket

Onsdag 21. november.

I dag hadde vi en helt ordinær treningsdag. Det må trenes litt før får vi besøk av Lillehammer i morgen 22. Dette blir siste kamp i 2018 og det er påmeldt 61 spillere.

Vi gratulerte Arve Enderud noe forsinket med 80-årsdagen 8. november. Undertegnede påtar seg all skyld for at dette ble avglemt på dagen. Har bedt om unnskyldning og fått tilgivelse.

Påmeldingen til julebordet går strålende. 45 påmeldte så langt. Dette gjør at vi vil få hele 2. etasje på Bowlers for oss selv. 1 uke gjenstår igjen før vi stopper påmeldingen, så det er bare hyggelig om vi blir ennå flere. Hyggelig at så mange vil bli med.

Spesielt hyggelig i dag var det at Magne Skjolde og Martin Hoff er tilbake etter å ha vært borte en god stund.

Onsdag 14. november

I går spiller vi klubbmesterskap. Hele 46 spillere stilte opp.

Sylva hadde som vanlig kontroll på utregninger og poeng. Daniel på Bowling 1, la inn våre handicap direkte i poengtavlene. Dette ble litt spesielt, men artig.                             Den observante så raskt hvem som vil bli Kjeglamester i 2018, men vi offentligjør ikke noe før på julebordet. De 3 beste i dame og herreklassen premieres.

Torsdag 22. november er det kamp mot Lillehammer her hos oss. 61 er påmeldt til sammen og du kan fremdeles melde deg på. Vi har gjort det godt på kamper i det siste og satser på seier nå også.

Påmeldingen til julebordet fortsetter frem til onsdag 28. Det er nå 39 påmeldte i tillegg til 2 som vil melde seg på neste onsdag.                                                                                        Veldig hyggelig men vi håper ennå flere vil bli med oss på julebord.

Sylva delte ut terminlister for 2019. Plan for spilledager og kamper i 2019.

———————————————-

Onsdag 7. november

Takk for nok en hyggelig bowlingdag med 36 spillere på banen.IMG_6113

Den 22. november har vi kamp mot Lillehammer her hos oss. Spillestart kl. 1000. Påmelding er fremdeles mulig for de som ikke er påmeldt ennå.

Jeg hadde hyggelig besøk av turneringslederen fra Veitvet sist uke. Han beklager, men sykdom har forhindret ham fra å komme personlig med premiene fra Østlandsmesterskapet.  Premieutdelingen tok vi selv i dag.

  1. plass til Jan Borgeteien med 716 p i klasse A. herrer. Pokal er levert.
  2. plass til Sylva Eide med 614 p. i klass B Damer. Pokalen ligger på lager.
  3. pl. til Arild Slattum med 764 poeng i klasse A Herrer. Pokal er levert

I tillegg tok Arild Slattum 3. plassen sammenlagt av alle klasser og kjønn. Medalje er levert og vi gratulerer.

Sist uke startet vi påmeldingen til årets julebord 4. desember på Bowlers, Jessheim. Vi er nå 30 påmeldte og håper ennå flere vil være med. Send meg gjerne en mail, eller ring. De neste 3 onsdagene kan du også melde deg på under trening. Påmeldingsfristen er onsdag 28. november.

Novembers eneste «bursdagsbarn» er Berit Langørgen som fyller år 10.11. Vi gratulerer

Tradisjonen tro hadde vi loddsalg i dag, første onsdag i måneden, salget gikk strykende som vanlig. Tusen takk for bidraget.

Det ble også delt ut premier etter +/- spillet sist onsdag.                                                         Den som kom høyest over sitt snitt ble Roy-Aasmund Jarsve med 35,7 p over snittet. Nærmest sitt snitt fikk Øivind Lange med 0,6 p under eget snitt.

Vi gratulerer og premiene er overlevert.

Onsdag 31.10

Nok en treningsdag er over med hele 47 spillere på banen. Vi spilte +/- spill i dag og avventer resultatet fra Sylva.31.10.18

 Siden det er Halloween i dag, håpet vi på noen skremmende gode resultater, men det eneste som var skremmende var dårlig vedlikeholdte og tørre baner. Dette skyltes defekt maskin for renhold og oljing av banene. Selv om det ble noe misnøye, vil resultatene stå. Mange bowlet nær sitt eget snitt og noen også bedre.

 25. oktober hadde vi kamp mot Strømmen her og det gikk veldig bra. Våre damer fikk 129,8 poeng mot Strømmens 122,4 Gutta våre fikk 149,3 mot Strømmens 143,3. Sammenlagt slo vi dem med 6,9 poeng. Gratulerer til dere som var med.

 Påmeldingen til hjemmekampen mot Lillehammer 22.11 har startet. Fremdeles muligheter for å bli med.

 Vi startet påmeldingen til årets julebord i dag. Vedlagt ligger invitasjon og meny. Klubben vil sponse en vesentlig del av julebordet også i år. Hvor mye kan vi ikke si før vi vet hvor mange som kommer.

 Påmelding kan gjøres på E-post, eller på onsdager på trening til og med 28. november.

Vi fikk tatt noen gruppebilder til bruk på tavla i resepsjonen. Greit å reklamere for oss selv

 Ønsker dere alle en fin uke.

 Onsdag 24.10

Kun vanlig trening i dag. Hele 44 spillere på banen, det er bra.

 Resultatet fra Østlandsmesterskapet har endelig kommet. Vi gratulerer spesielt Arild Slattum med tredjeplassen sammenlagt, og som beste  i Herrer A-klassen med 764 poeng. Jan Borgeteien med 4.-plass i samme klasse med 716 poeng. Sylva Eide ble vår beste dame med en 2.-plass i damer klasse med 614 poeng.

 I morgen 25. oktober er det kamp mot Strømmen her hos oss. Lykke til for dere som stiller her. Vi går selvsagt for seier.

 Dag Wangen Østby fyller 68 år fredag 26.10. Vi gratulerer.

 Neste onsdag, 31. oktober, er det +/- spill og muligheter for å rette opp resultatene for de som trenger det.

Onsdag 17. oktober

I dag er det mulig vi satte rekord i antall bowlere på en vanlig trening. Hele 49 spillere deltok, veldig bra.Medlemslista for 2.-halvår 2018 tror vi er komplett nå. Vi har mistet noen og fått noen ny, så vi er fortsatt 55 betalende medlemmer. Hjertelig velkommen til de nye.

Vi hadde 14 medlemmer på Østlandsmesterskapet 16.10. De gjorde det jevnt ganske godt, men vi har ikke mottatt resultatliste ennå.

25. oktober kommer spillere fra Strømmen hit til oss. Vi har gjort det godt på de siste kampene og håper det beste denne gangen også. Tvi Tvi til dere som stiller opp.

Vi hadde to bursdager i dag Anne Grethe Voll 17.10 og Toralv Normann fylte den 15.10. Vi gratulerer.

Den 31.10 legges påmeldingsliste til julebordet 4. desember ut. Tusen takk til dere som har meldt fra på E-post, men vi må ha det på papir med menyvalg. Påmeldingsfrist blir 28. november. Det blir ingen forhåndsbetaling i år, men ber om at påmeldingen ses på som bindende.

Minner også om +/- spill 31.10. Her kan resultater rettes opp.

Ønsker dere alle en fantastisk høst.

Onsdag 10. oktober

I går, 10. oktober, var det ordinær treningsdag. Vi var 38 spillere totalt. En hyggelig dag som vanlig.         7. oktober fylte Roy Jarsve 77 år og 10. hadde Reidun Nordgren bursdag. Det ble sunget og klappes som seg hør og bør.

Tirsdag 16. oktober skal 13 spillerefra Kjegla spille Østlandsmesterskap på Veitvet. Vi ønsker lykke til der.

Torsdag 25 oktober er det kamp mot Strømmen her hos oss. Vi starter som vanlig å spille kl. 1000. Vår eminente matgruppe sørger for serveringen som vanlig.Påmeldingsfristen går ut i morgen 12. oktober

Ønsker alle en fantastisk trivelig bowlinghøst i det nydelige været vi har om dagen.

Onsdag 29. august.

I dag var det 33 medlemmer med på trening. Som vanlig en hyggelig dag på banen.Vi spilte noe som heter +/- Spill. Litt usikker på om jeg er så god på å forklare dette (Vår eminente turneleder Sylva er på ferie), men dagens resultat regnes i forhold til eget snitt, pluss og minus.Vi fikk et nytt medlem i dag. Gunn Helen Henriksen, hun er gift med vår nestleder Hans Kristian og vi ønsker henne velkommen i klubben.

Kommende kamper:  19. september er det kamp mot Elverum, på Elverum. Påmeldingsliste er lagt ut og det er mulig å melde seg på frem til 15. september.

27. september er det kamp mot Nestor på Hamar. Påmeldingsliste er lagt ut og det er mulig å melde seg på frem til 18. september.

Vi er også invitert to Østlandsmesterskap på Veitvet16. og 17. oktober. Påmeldingsliste henger på tavla på bowlingen. Ønsker du mer informasjon så snakk med Sylva når hun er tilbake fra ferie.

Datoen for julebordet er satt til 4. desember kl. 1700 til senest kl. 2300. I år blir det på Bowlers på Jessheim. Invitasjon og påmeldingsliste kommer senere, men sett av datoen.

Redaktøren av denne siden tar ferie fra 2. september i et ukjent antall uker fremover. Er plutselig tilbake.

Ønsker alle en god høst med masse hyggelig bowling.

Onsdag 22. august

Denne onsdagen ble det ikke ordinær trening, men kamp mot Gjøvik, på Gjøvik Bowlingbane. Vi var 33 spillere som konkurrerte. 29 var med bussen, mens 3 kjørte selv. Vi kjørte med VIP-Transport, noe vi er veldig fornøyd med. Vår eminente sjåfør, Irene, leverte varene. Det er ikke hvem som helst som parkerer en svær buss ved bowlinghallen på Gjøvik!

Gjøvik 22.08.18 (2)
Spillere 22.08.18 Gjøvik

Som vanlig hadde vi en hyggelig dag med positive og artige bowlere fra Oppland.

Sluttsummene foreligger ikke i skrivende stund, men vi fikk med oss 12 av premiene, noe som nok er godt under halvparten. Godt vi stadig har noe å strekke oss etter. Det var herrene som berget oss denne gangen også. Flott innsats av alle. Resultatene legges ut når de kommer fra Gjøvik.

 På hjemveien stoppet vi på Hadeland Gjestegård, noe som var en veldig positiv opplevelse. God og rimelig mat samt rask og god service.

 Vi startet 0800 og var tilbake 1800. Selv om værgudene ikke var med oss, hadde vi atter en fin bowlingdag.

 Onsdag om 1 uke, 29. august, blir det +/- spill. Da er det mulig å rette opp eventuelle dårlige resultater, eller rive ned noen gode.

Bursdager denne uka: 23.08: Villy Rolid. 24.08. Kirsten Larssen. 26.08 Gunnar Larssen. Vi gratulerer.

 Vi har fått 4 nye medlemmer 2.-halvår, så nå er vi 59 i klubben, forutsatt at vi ikke også mister noen. Hadde vært artig å nå 60 medlemmer.

 Håper vi ses neste onsdag.

Onsdag 15. august

Jeg var dessverre forhindret fra å delta i dag, men Sylva gjør som vanlig en god jobb sammen med resten av styret. Det var 40 bowlere tilsted på trening, men 4 av de måtte av diverse årsaker bare se på. Håper «årsakene» retter seg. Vi ønsker god bedring til de som trenger det.

Det var ingen «bursdagsbarn» denne uka, bortsett fra undertegnede som endelig bli «ekte pensjonist» 18. august. Hurra, honnørbillett på buss og tog.                                         Det ble avholdt vinlotteri og vi takker for alle bidrag..

Det er påmeldt 35 bowlere til kampen mot Gjøvik 22.08. Startkontingent kr. 200 + 150 for bussen. Kr. 350 betales inn til vår konto for dere som er påmeldt.

Siden sist har vi fått hele 2 nye A-spiller med på laget. Arild Slattum og Jan Tore Borgeteien. De blir med til Gjøvik og kommer nok til å ta oss til nye høyder.

I tillegg trener vi godt alle mann. Ivar Bunes spilte 568 p. på trening og er virkelig i støtet om dagen.

Prisøkning. Eieren av Bowling 1 informerte om prisøkning som vil gjelde fra 22. august: 1 serie øker fra kr. 35,- til kr. 37,- (3 serier fra 105,- til 111,-)                                               Prisen for kaffe/vaffel øker fra kr. 30,- til kr 35,-.

Månedskortet forblir uendret kr. 750,-. Betaler du månedskort og skal på reise en uke eller to, kan du stoppe månedskortet mens du er borte. Gi beskjed til Daniel.

Onsdag 29. blir det +/- spill. Her er det muligheter til å forbedre eget snitt.

Onsdag 8. august

Nok en hyggelig treningsdag med flotte folk, første trening etter sommeren. Forferdelig varmt, men vi holdt ut. 40 spillere på banen i dag. Sylva fyller 70 år i dag og vi sang for henne og for Tove Enderud. Magne Skjolde og Inger-Lise Dahlstrøm har også bursdag denne uka, men var ikke tilstede.

Ny klasseinndeling for 2. halvår henger på tavla i gangen.

Vinlotteriet er utsatt til 15. august.

22.august spiller vi mot Gjøvik, på Gjøvik. Bussen henter på bowlingen 0800. Påmeldingen er i gang.

Det ble delt ut gavekort til de som fikk høyest snitt i sin klasse 1. halvår.

DAMER: Klasse A- Sissel Hansen 144,24 poeng

Klasse BKarin Huseby 138,49 poeng

Klasse C- 1. pl. Sylva Eide 145,04.. 2. plass Kirsten Gravdal 137,49 poeng

Klasse D- 1. plass Reidun Nordgren 132,35 poeng. 2. plass Berit Jødahl 130,51 poeng

Klasse E- 1. plass Berit Løvaas 119,79 poeng. 2. plass Vigdis Nordahl 115,26 poeng

HERRER

Klasse A– Martin Gulla 167,99 poeng

Klasse B- 1. plass Øivind Lange 173,29. 2. plass Walter Lunde 166,97 poeng

Klasse C- 1. plass Ivar Bunes 165,22 poeng. 2. plass Widar Bråthen 159,25 poeng. 3. plass Dag Wangen Østby 155,91

Klasse D- 1. plass Villy Rolid 148,74 poeng. 2. plass Knut Tore Hansen 142, 84 poeng.         3. plass Jan-Erik Johannessen 137,92 poeng

Klass E- 1. plass Terje Frogner 134,84 poeng. 2. plass Trygve Hansen 132,63 poeng

Da ses vi for nye utfordringer og gleder 15. august.